Hľadáte si prácu v oblasti výroby a elektrotechniky? Táto spoločnosť ponúka prácu na 1 zmenu - dennú

Medzinárodná výrobná spoločnosť Tomra Sorting s.r.o. sídliaca v logistickom parku Prologis Senec, ktorá sa zaoberá výrobou zariadení pre potravinársky a recyklačný priemysel aktuálne obsadzuje viacero technických pozícií. Ste spoľahlivý a zodpovedný? Zamestnávateľ vám za vykonanú prácu ponúkne slušnú odmenu, zaujímavé benefity a priateľský kolektív. Nachystajte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Voľné pracovné pozície v spoločnosti Tomra Sorting:

Miesto práce: Senec

Ponúkaný plat: od 1200 €

Na tejto pozícii vás čaká zavádzanie strojov do prevádzky, programovanie a testovanie strojov, zodpovednosť za priebežnú kontrolu strojov a vykonávanie mechanických a elektrických montáží. Ak sa dohovoríte po anglicky, toto miesto môže byť vaše. Zamestnávateľ ponúka  náborovú prémiu za odporúčaného kandidáta 1000 €, finančný príspevok na vzdelávanie a ďalšie benefity. Táto pracovná ponuka je dostupná na Karíéra.sk.

Miesto práce: Senec

Ponúkaný plat: od 1000 €

Vašou úlohou na tejto pozícii bude vykonávanie mechanickej montáže strojov, montáž elektronických podskupín strojov, preberanie materiálu zo skladu a kontrola kvantity a kvality. Čaká vás práca v jednozmennej prevádzke v čistom pracovnom prostredí a motivujúce platové ohodnotenie. Zaujala vás táto ponuka? Všetky podrobnosti o pracovnej ponuke nájdete na Kariéra.sk.

Miesto práce: Senec

Ponúkaný plat: od 1100 €

Čo vás čaká na pozícii Mechanik - zvárač? Základom pracovnej náplne je zvárenie pomocou TIG metódy a vykonávanie mechanickej montáže strojov. Zamestnávateľ ponúka ročný bonus, príplatky nad rámec zákonníka práce a ďalšie benefity. Chcete sa o tejto ponuke dozvedieť viac? Podrobné informácie nájdete v inzeráte na Kariéra.sk.

Miesto práce: Senec

Ponúkaný plat: od 1000 €

Spoločnosť Tomra Sorting hľadá šikovného kolegu na pozíciu Mechanik. Náplňou práce je oživovanie, inštalácia a montáž strojov, dodržiavanie požadovanej kvality výrobkov a príležitostné servisovanie strojov u zákazníkov. Zamestnávateľ ponúka zamestnaneckú autobusovú dopravu, príspevok na údržbu pracovného oblečenia 2x do roka a rôzne bezplatné školenia . Celú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Zaujala vás niektorá z Tomra Sorting s. r. o.? Využite túto príležitosť, pripravte si váš životopis a zašlite ho spoločnosti čo najskôr.

Viac o téme: Práca Zamestnanie Zvárač Pozície Mechanik Elektrotechnika Benefity Senec
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy