Láka vás svet profesionálnej gastronómie? Obľúbená sieť reštaurácií hľadá nových kolegov

Nechýba vám príjemné vystupovanie, ste pozitívne naladený a zapálený pre gastronómiu? Známa sieť gastroprevádzok obsadzuje voľné pozície čašníkov, barmanov a kuchárov. Využite príležitosť získať slušne platenú pozíciu v spoločnosti Medusa, ktorá ponúka istotu práce na trvalý pracovný pomer, bezplatné profesionálne školenia v Medusa Academy, skvelých kolegov, manažérov a množstvo ďalších benefitov. Nachystajte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Spoločnosť Medusa, ktorá vznikla v roku 2003 dnes zamestnáva viac ako 1400 zamestnancov vo viac ako 40 prevádzkach na Slovensku, v Čechách a Rakúsku. Do jej portfólia patrí napríklad sieť mediteránnych reštaurácií Primi a Kubu, legendárna reštaurácia a bar Rio, trattoria La Pala, sieť pivární Klubovňa, ale aj Áziou inšpirovaný franchise wagamama. Svojim zamestnancom ponúka dobré platové podmienky, možnosť realizácie, kariérneho rastu, vzdelávanie, firemné akcie a benefity, stravu, či výhody ako zamestnaneckú zľavu na prevádzkach a Multisport kartu.

Spoločnosť Medusa obsadzuje tieto pracovné pozície:

Miesto práce: Bratislava

Ponúkaný plat: 850 € + variabilná zložka podľa šikovnosti

Čo bude vašou úlohou? Pracovnú náplň tvorí obsluha hostí, prijímanie objednávok a dodržiavanie štandardov a pravidiel spoločnosti Medusa. Zamestnávateľ ponúka zázemie v stabilnej gastronomickej spoločnosti, zamestnanecké zľavy na prevádzkach a ďalšie výhody. Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Láka vás svet profesionálnej Galéria fotiek (4)

Miesto práce: Bratislava

Ponúkaný plat: 1100 – 1330 €

Máte prax na pozícii barmana/baristu po dobu min. 1 roka? Získajte zaujímavú prácu na trvalý pracovný pomer, bezplatné profesionálne školenia a skvelých kolegov v spoločnosti Medusa. Čaká vás práca barmana v atraktívnej prevádzke, príprava kokteilov a obsluha hostí. Zaujala vás táto ponuka? Všetky benefity a ďalšie výhody nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Láka vás svet profesionálnej Galéria fotiek (4)

Miesto práce: Bratislava, Historická budova Jurkovičovej teplárne

Ponúkaný plat: od 1650 €

Spoločnosť Medusa hľadá šikovného kolegu na pozíciu Kuchár v novovznikajúcom projekte Werk. Náplňou práce je pripravovanie jedál, dbanie na kvalitu, udržiavanie poriadku, čistoty, hygieny a dohliadanie na skladové zásoby. Zamestnávateľ ponúka zaučenie od skvelých šéfkuchárov, možnosť profesionálneho a finančného rastu a rôzne zamestnanecké benefity. Celú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Láka vás svet profesionálnej Galéria fotiek (4)

Zaujala vás niektorá z voľných pozícií v spoločnosti Medusa? Využite túto príležitosť, pripravte si váš životopis a zašlite ho spoločnosti čo najskôr.

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 4
Viac o téme: Gastro Práca Zamestnanie Čašník Barman Kuchár Ponuka Gastronomia Medusa
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy