Pracovné pozície s platmi od 1500 eur? Vyberte si z týchto ponúk

Máte záujem o slušne ohodnotené zamestnanie? Skúste si vybrať týchto pracovných ponúk. Portál Kariéra.sk pre vás vybral pracovné ponuky zo Slovenska i zahraničia, ktoré by vás mohli zaujať. Pripravte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Miesto výkonu práce: Švajčiarsko

Plat: 4500 – 7000 €

Idú vám rôzne stavebné práce od ruky? Možno vás zaujme niektorá z týchto pozícií. Všetky benefity nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nemecko

Plat: 2450 €

Čo vás na tejto pozícii čaká? Vkladanie a upínanie hrubých obrobkov, hlásenie porúch a vykonávanie kontroly kvality výrobkov. Túto ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: región Orava

Plat: 3000 €

Máte minimálne dvojročné skúsenosti z práce na podobnej pozícii, máte aspoň ročné skúsenosti s vedením ľudí a pozitívny prístup k obchodu? Skvelé! Viac sa dočítate na portáli Kariéra.sk.

Pracovné pozície s platmi Galéria fotiek (3)

Miesto výkonu práce: Belgicko

Plat: 3800 €

Hľadajú sa šikovný pracovníci na opravy laminátových dielov. Popis práce a všetky benefity nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nemecko

Plat: 2000 - 2500 €

Na tejto pozícii vás čaká pripájanie, zapájanie a odpájanie zásuviek, rozvádzačov, vypínačov, prípojok, ističov, poistiek, transformátorov a iných elektrických zariadení. Celú ponuku nájdete na Kariéra.sk.  

Miesto výkonu práce: Trnava

Plat: 1800 - 2100 €

Náplňou práce je zodpovednosť za príslušný región - vo zverených činnostiach prevádzky a

vedenie a kontrola činností stavebných majstrov. Prečítajte si viac o tejto ponuke portáli Kariéra.sk.

Pracovné pozície s platmi Galéria fotiek (3)

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1500 €

Baví Vás písanie článkov na zaujímavé témy o ľudských zdrojoch, pracovnom trhu, psychológii? Tak si ten pravý kandidát pre nás. Viac sa o tejto ponuke dočítate na portáli Kariéra.sk.

Kuchár do Werk

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1650 €

Hľadáte stabilnú prácu v tíme s priateľskou atmosférou a motivujúcim ohodnotením? Celý inzerát si môžete prečítať po kliknutí na Kariéra.sk.

Nevybrali ste si z týchto ponúk? Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka čomu pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

Viac o téme: Práca Zamestnanie Pracovná ponuka Pracovné ponuky
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy