Pracovné ponuky v Nemecku: Zarobte si 1800 až 2600 EUR mesačne

Hľadáte si prácu, v ktorej vás dobre finančne ohodnotia a neprekážalo by vám za ňou vycestovať do zahraničia? Máme pre vás niekoľko pracovných ponúk z neďalekého Nemecka. Hľadajú tu zručných majstrov aj šikovných zamestnancov. Pozrite si všetky pracovné inzeráty spoločnosti Humanus Personalservice GmbH, ktoré pre vás vybral pracovný portál Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 1800 €

Miesto práce: Mittweida, Nemecko

Náplňou práce je obsluha strojov v produkcii dverí. Zamestnávateľ ponúka nemeckú pracovnú zmluvu a 25 dní dovolenky. Všetko o tejto pracovnej ponuke sa dočítate na Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 1900 €

Miesto práce: Oettingen in Bayern, Nemecko

Čo vás čaká na tejto pozícii? Skladovanie tovaru, prevzatie prijatého tovaru, kontrola odchádzajúceho tovaru a monitorovanie zásob. Zamestnanecké výhody a ďalšie benefity nájdete na Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 2000 €

Miesto práce: Leipzig, Nemecko

Práca ideálna pre partiu - stačí keď jeden hovorí nemecky. Základom pracovnej náplne je montáž garáži z jednotlivých dielcov. Všetky benefity a podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Pracovné ponuky v Nemecku: Galéria fotiek (3)

Ponúkaný plat: 2000 €

Miesto práce: Weißenburg, Nemecko

Optická náhodná kontrola v automobilovom priemysle, balenie vyrobených komponentov a odovzdanie komponentov na expedíciu. Zamestnávateľ zabezpečuje ubytovanie a kontaktnú osobu v rodnom jazyku. Prečítajte si o tejto ponuke viac na Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 2300 €

Miesto práce: Landsberg am Lech, Nemecko

Zamestnávateľ zabezpečuje pekné ubytovanie a osobného poradcu v rodnom jazyku. Náplňou práce je rezanie, vŕtanie, brúsenie, tienenie a tiež práca s vŕtačkou a brúskou. Celú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 2600 €

Miesto práce: Asbach, Nemecko

Spoločnosť Humanus Personalservice GmbH hľadá zamestnancov na pozíciu Stavebný elektrikár. Výhodou sú vianočné prémie aj zabezpečené ubytovanie. Viac sa o tejto ponuke dočítate na portáli Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 2270 €

Miesto práce: Aichhalden, Nemecko

Jednoduchá, fyzicky nenáročná práca - potieranie a natieranie malých kovových častí tekutým základom. Výhodou sú vianočné prémie a zabezpečené ubytovanie. Celú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Pracovné ponuky v Nemecku: Galéria fotiek (3)

Ponúkaný plat: 2450 €

Miesto práce: Schönberg, Nemecko

Na túto pozíciu sú vítaní aj uchádzači bez znalostí CNC. Náplňou práce je prevádzka stroja, vkladanie a upínanie hrubých obrobkov a hlásenie porúch. Chcete sa dozvedieť viac? Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 2400 €

Miesto práce: Greifswald, Nemecko

Na tejto pozícii vás čaká nemecká pracovná zmluva, vianočný bonus, sociálne, zdravotné poistenie a zabezpečené ubytovanie. Viac sa o tejto pracovnej ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 2450 €

Miesto práce: Kitzingen, Nemecko

Čo vás čaká na tejto pozícii? Jedná sa o obsluhu CNC strojov s riadiacim systémom Sinumeric, Fanuc a Mazatrol. Všetky benefity a ďalšie výhody nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Všetky ponuky spoločnosti Humanus Personalservice GmbH nájdete na Kariéra.sk. 

Viac o téme: Práca Zamestnanie Plat Pracovné ponuky Nemecko
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy