Dobrý sused spustil náborovú kampaň: Dáme ti dôvod, prečo pracovať v McDonald's

Spoločnosť McDonald’s na Slovensku ani počas turbulentného obdobia pandémie neprepúšťala zamestnancov, vďaka čomu si vyslúžila renomé stabilného zamestnávateľa a dobrého suseda s viac ako 25-ročnou tradíciou na našom trhu. Nič sa nemení ani počas práve spustenej celonárodnej náborovej kampane, v rámci ktorej ponúka uchádzačom v Bratislave, Banskej Bystrici, Košiciach, Liptovskom Mikuláši, Martine, Nitre, Prešove, Prievidzi, Trenčíne, Trnave, Zvolene, Žiline a pri Beladiciach stabilitu, starostlivosť, a s tým spojený úväzok vo forme trvalého pracovného pomeru. K rodine 2 670 zamestnancov aktuálne v 35 prevádzkach sa tak môžu teraz pridať ďalší záujemcovia a nájsť si dobre ocenenú prácu.

Okrem pevného pracovného úväzku ponúka spoločnosť McDonald’s svojim potenciálnym zamestnancom  i zaujímavé benefity, ktoré sú u dobrého suseda štandardom. Rozširujú sa, či upravujú podľa aktuálnej preferencie a potreby zo strany zamestnancov. „Benefity pre našich zamestnancov neustále aktualizujeme a prispôsobujeme požiadavkám a potrebám našich kolegov, pretože nám záleží na ich spokojnosti a využiteľnosti všetkých výhod od našej spoločnosti. K stabilným benefitom patria okrem flexibilného pracovného času a plánovania zmien podľa potrieb, aj zľavy v našich reštauráciách a v našej kaviarenskej časti McCafé, príspevok na uniformu, pravidelné tímbildingové aktivity, rôzne darčeky a sezónne balíčky pre každého zamestnanca. A keďže chceme spolu oslavovať aj tie najradostnejšie chvíle v živote našich zamestnancov, odovzdávame finančný príspevok pri narodení dieťaťa, pri uzatvorení manželstva, či pri pracovnom výročí.  Pre športujúcich kolegov máme k dispozícii aj Multisport kartu,“ približuje Adriana Boháčová, People manažérka pre McDonald’s na Slovensku.

Dobrý sused spustil náborovú Galéria fotiek (3)

Trikrát ocenený Najzamestnávateľ

Širokú ponuku benefitov dopĺňa priateľská atmosféra, tímová spolupráca a vzájomná podpora – spoločnosť McDonald’s je totižto známa svojím profilovaním do role dobrého suseda, ktorý je tu vždy pre vás. Túto filozofiu  sa  obľúbený gastro prevádzkovateľ snaží uplatňovať nielen smerom k zákazníkom, ale aj voči zamestnancom. O tom, že ľudia tento prístup oceňujú, svedčí napríklad minuloročný prieskum spoločnosti, ktorý ukázal, že až 80 percent zákazníkov oceňuje jeho priateľskosť a zákaznícky prístup. Dôkazom toho je, že spoločnosti sa po tretíkrát po sebe dostalo ocenenia Najzamestnávateľ roka 2020 v kategórií Cestovný ruch, gastro a hotelierstvo.

Spoločnosti mimoriadne záleží na celkovej pohode na pracovisku a zdraví jej zamestnancov, čo potvrdzuje i skutočnosť, že sa stala členom koalície Ligy za duševné zdravie, aby podporila vzdelávanie o duševnom zdraví svojich zamestnancov a je tiež signatárom Charty diverzity, pretože si zakladá na rovnosti príležitostí pre každého.

26 rokov inovácií

Reštaurácie McDonald’s, rovnako ako celý gastro segment, prešli v roku 2020 neľahkými výzvami. Stabilita pre zamestnancov, ktorú spoločnosť dlhodobo ponúka, vychádza z jej fungujúceho a efektívneho biznis modelu. Ten je postavený na kvalitných surovinách, osvedčených a stále vylepšovaných procesoch, priateľskom a profesionálnom servise a v neposlednom rade, na inováciách. Aj vďaka nim si dokázal dobrý sused udržať svoju pozíciu lídra v gastro segmente. Zákazníkom ponúka služby McDrive, či McDelivery, a aktuálne prechádzajú už takmer všetky prevádzky do konceptu reštaurácií novej generácie s ešte lepším zákazníckym servisom vrátane obsluhy k stolu  a možnosti úpravy jedál podľa požiadaviek zákazníka aj cez samoobslužné digitálne kiosky. Aj vďaka tomu sa spoločnosti darí na zvyšovať  svoj podiel na trhu. Kým v roku 2019 tvorili návštevy McDonald’s 70 percent všetkých návštev reštaurácií rýchleho občerstvenia na Slovensku, v minulom roku to bolo takmer o tri percentá viac.

Získajte viac informácií o nových pracovných možnostiach, firemnej kultúre, či benefitoch  pre zamestnancov priamo z „kuchyne“ McDonald’s prostredníctvom krátkeho kvízu.

Viac detailov o kariérnych príležitostiach v spoločnosti McDonald’s nájdete aj TU.

Dobrý sused spustil náborovú Galéria fotiek (3)

Viac o téme: Práca Zamestnanie Pracovná ponuka McDonald's Voľné pracovné pozície
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy