Športová cestovná kancelária ponúka voľné pracovné pozície: Hľadajú práve vás?

Milujete šport a cestovanie? Ste komunikatívna osoba a kontakt s ľuďmi vám nerobí žiaden problém? Táto ponuka by vás mohla zaujať. Cestovná kancelária FutbalTour, ktorá sa venuje najmä organizácii zájazdov na športové podujatia, predovšetkým futbalové zápasy hľadá do svojho tímu nových kolegov. Myslíte si, že práca v cestovnej kancelárii by mohlo byť niečo pre vás? Pripravte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Spoločnosť FutbalTour pre športových fanúšikov zabezpečuje kompletný servis s letenkami, hotelom, poistením, vstupenkami a sprievodcom. Okrem futbalu sa tiež venuje zájazdom na všetky významné športové podujatia: tenis, hokej, F1 alebo olympiády. Nechýba vám samostatnosť ani anglický jazyk na komunikatívnej úrovni? Vybrať si môžete z týchto pracovných ponúk:

Office manager – FutbalTour

Miesto práce: Bratislava

Ponúkaný plat: 1000 – 1500 €

Čo vás čaká na pozícii Office manager? Určite nie rutina. Na starosti budete mať rôzne úlohy. Ráno pomôžete s nadchádzajúcim zájazdom, na obed prejdete účtovné doklady a pred odchodom z práce skontrolujete e-shop. Dôležitý je aktívny prístup a spoľahlivosť. Zamestnávateľ ponúka home office, ústretovú PN, kariérny rast v rámci firmy a rôzne športové benefity. Zaujala vás táto ponuka? Reagovať na ňu môžete prostredníctvom portálu Kariéra.sk.

Športová cestovná kancelária ponúka Galéria fotiek (2)

Sales Manager pre slovenský trh – FutbalTour

Miesto práce: Bratislava

Ponúkaný plat: 1000 – 1500 € + odmeny na štvrťročnej báze, až do výšky 50% zo zárobku

Na tejto pozícii vás čaká predaj zájazdov a vstupeniek na športové i nešportové podujatia po celom svete. Vašou každodennou úlohou bude riešenie dopytov a požiadaviek klientov -  príprava ponúk, vystavovanie faktúr a komunikácia so zákazníkmi. Medzi benefity patrí napríklad možnosť pravidelne cestovať, firemný telefón a počítač, Multisport karta a zľavy na vstupenky pre priateľov. Chcete sa o tejto ponuke dozvedieť viac? Nájdete ju na Kariéra.sk.

Zaujala vás niektorá z ponúk spoločnosti FutbalTour? Prečítajte si viac o voľných pracovných pozíciách a benefitoch na Kariéra.sk. Využite túto príležitosť, pripravte si váš životopis a zašlite ho čo najskôr.

Viac o téme: Futbal Práca Šport Ponuka Pracovná ponuka Športová cestovná kancelária
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy