Hľadáte si prácu v oblasti administratívy? Vyberte si z ponúk z celého Slovenska

Máte záujem o prácu v oblasti administratívny? Skúste si vybrať týchto pracovných ponúk. Portál Kariéra.sk pre vás vybral pracovné ponuky z oblasti administratívny, ktoré by vás mohli zaujať. Pripravte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1100 – 1100 €

Máte pracovné skúsenosti v oblasti administratívy? Možno vás zaujme táto pozícia. Popis pracovnej ponuky nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 900 €

Čo vás na tejto pozícii čaká? Telefonická a e-mailová komunikácia s inštitúciami, práca s internou databázou a spracovanie dokumentov. Túto ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1100 - 1400 €

Ste samostatná a reprezentatívna osoba s dobrými organizačnými schopnosťami? Táto ponuka by vás mohla zaujať. Viac sa dočítate na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Trenčín

Plat: 1100 €

Stabilná pracovná pozícia v meste Trenčín. Popis práce a všetky benefity nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1288 €

Na tejto pozícii budete podporovať kolegov z oddelenia podpory predaja z logistických centier spoločnosti LIDL. Celú ponuku nájdete na Kariéra.sk.  

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1000 € + bonusy

Na tejto pozícii vás čaká akvizícia nových klientov, obchodovanie a budovanie dlhotrvajúcich vzťahov. Prečítajte si viac o tejto ponuke portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Čadca

Plat: 1000 - 1500 €

Pracovnou náplňou je vedenie a zodpovednosť za komplexné jednoduché účtovníctvo. Popis pracovnej ponuky nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1050 €

Spoločnosť Západoslovenská energetika, a.s. hľadá administratívneho pracovníka na oddelenie korporátneho predaja. Všetky podrobnosti o tejto ponuke nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Práca z domu

Plat: 1700 €

Čo bude vašou úlohou? Aktívna emailová komunikácia s existujúcou a potencionálny klientelou spoločnosti. Viac sa o tejto ponuke dočítate na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Košice

Plat: 740 - 1100 €

Hľadáte stabilnú prácu v tíme s priateľskou atmosférou a motivujúcim ohodnotením? Celý inzerát si môžete prečítať po kliknutí na Kariéra.sk.

Nevybrali ste si z týchto ponúk? Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka čomu pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

Viac o téme: Práca Kariéra Administratíva Ponuky Benefity Slovensko Ponuky práce
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy