Poďte si zarobiť: Obľúbená sieť reštaurácií má pre vás voľné pracovné miesta

Cítite sa v gastre ako doma? Máte výborný vzťah k jedlu a chceli by ste robiť prácu, ktorá vás bude skutočne baviť? Staňte sa súčasťou špičkovej gastronomickej spoločnosti, ktorá prevádzkuje niektoré z najobľúbenejších reštaurácií v Bratislave. Ak vám nechýba príjemné vystupovanie, ste zručný, zodpovedný a máte zmysel pre poriadok, možno pred vami stojí výborná pracovná príležitosť, vďaka ktorej si navyše môžete celkom slušne zarobiť. Nachystajte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Spoločnosť Bencik Culinary Group (ALDENTE s.r.o.) je jedna z najväčších gastronomických skupín na slovenskom trhu. Do jej portfólia patria reštaurácie Carnevalle, Zylinder, Al Trivio, Al Trivio on Green a Bokovka. Ku skupine tiež patrí sieť samoobslužných jedálni La Cantina a cateringová divízia a cukrárenská divízia CremeChic. Bencik Culinary Group teda garantuje prácu v stále sa rozrastajúcej spoločnosti s možnosťou ďalšieho profesionálneho rastu.

Čo všetko sa vyžaduje od uchádzača?

Prácu v Bencik Culinary Group môžu získať najmä ľudia, ktorí majú príjemné vystupovanie, sú orientovaní na spokojnosť zákazníka, majú ústretový prístup, zmysel pre poriadok, sú komunikatívni, flexibilní, odolní voči stresu a nechýbajú im odborné zručnosti. Našli ste sa? Pozrite sa, na akých pozíciách sa môžete uplatniť.

Voľné pracovné miesta v spoločnosti ALDENTE s. r. o.

Čašník/čašníčka – Bistro Picknik Tatracentrum

Miesto práce: Bratislava

Ponúkaný plat: 850 € + variabilná zložka mzdy

Na tejto pozícii bude vašou úlohou obsluha zákazníkov, komunikácia s nimi, prestieranie stolov a aj dodržiavanie správnych zásad stolovania. Hostí budete uvádzať k voľným miestam, zabezpečíte im komplexnú starostlivosť a poskytnete im servis pri výbere jedál a nápojov. Zistite o práci čašníka pre Bencik Culinary Group všetko, celá pracovná ponuka je dostupná na Karíéra.sk.

Poďte si zarobiť: Obľúbená Galéria fotiek (4)

Kuchári/kuchárky – Al Trivio Centrál

Miesto práce: Bratislava

Ponúkaný plat: 1300 – 1700 €

Vašou úlohou na tejto pozícii bude príprava všetkých ponúkaných jedál (hlavné jedlá, polievky, šaláty, dressingy, oblohy). Budete zodpovedať za kvalitu pripravených pokrmov, dodržanie stanovených postupov pri príprave jedál, čaká vás tiež aranžovanie pokrmov s vysokým dôrazom na ich estetickú stránku. Zistite o tejto pozícii viac, všetky podrobnosti o pracovnej ponuke nájdete na Kariéra.sk.

Poďte si zarobiť: Obľúbená Galéria fotiek (4)

Barman/barmanka - Reštaurácia Carnevalle

Miesto práce: Bratislava

Ponúkaný plat: 1000 + variabilná zložka mzdy

Čo vás čaká na pozícii Barman v spoločnosti Bencik Culinary Group? Budete zaznamenávať objednávky od hostí, pripravovať a servírovať nealkoholické a alkoholické nápoje, obsluhovať registračnú pokladňu a vyučtovávať objednávky. Okrem toho tiež budete sledovať skladové zásoby nápojov a doplnkových produktov. Chcete sa o tejto ponuke dozvedieť viac? Viac informácií nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Poďte si zarobiť: Obľúbená Galéria fotiek (4)

Zaujala vás niektorá z voľných pozícií v Bencik Culinary Group? Využite túto príležitosť, pripravte si váš životopis a zašlite ho spoločnosti čo najskôr.

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 4
Viac o téme: Bratislava Gastro Práca Čašník Barman Kuchár Bencik culinary group Voľné pracovné pozície
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy