Nadpriemerné platy a množstvo benefitov? Vyberte si z týchto pracovných ponúk

Túžite po práci, vďaka ktorej by ste si vedeli celkom slušne zarobiť? Pracovný portál Kariéra.sk pre vás pripravil výber 10 najzaujímavejších pracovných ponúk, ktoré okrem nadpriemerného platobného ohodnotenia sľubujú aj rôzne zamestnanecké benefity. Ak už dlhšie premýšľate nad zmenou zamestnania, možno máte pred sebou skvelú príležitosť. Pozrite si výber inzerátov z celého Slovenska i zahraničia, v ktorom platy začínajú od 1500 eur.

Všeobecný doktor/doktorka – internista

Miesto výkonu práce: Švajčiarsko

Plat: 15 000 €

Náplňou práce je starostlivosť o pacientov v súkromnej hotelovej klinike vo Švajčiarsku. Ide o privátnu kliniku v hotelovom zariadení vo Švajčiarskych Alpách, kde klienti okrem rekreácie podstupujú liečebne ozdravné procedúry. Uznanie atestácie, strava aj ubytovanie je zabezpečené. Celý popis práce a všetky benefity, ktoré zamestnávateľ ponúka nájdete na portáli Kariéra.sk.

Rádiológ – Rádiologický asistent  

Miesto výkonu práce: Dánsko

Plat: 9000 €

Dánska zdravotnícka spoločnosť hľadá lekárov s atestáciou z rádiológie. Budete pracovať na vysoko špecializovanom rádiologickom oddelení v dánskom verejnom zdravotníctve. Čaká vás 37 hodinový pracovný týždeň, 6 týždňov dovolenky, mesačný príspevok 1 000 € v rámci jazykového kurzu a podpora pri administratívnych procesoch. Celú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

UI Design Lead

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 4083 €

Ako vedúci dizajnu používateľského rozhrania budete zodpovedný za urýchlenie kreatívnych inovácií a pracovných postupov. Vašou úlohou bude zabezpečiť tvorbu výstupov spolu s členmi projektového tímu a tiež tvoriť a viesť workshopy so zainteresovanými stranami. Zamestnávateľ ponúka okrem samotného platu aj množstvo nadštandardných benefitov. Na túto ponuku môžete reagovať na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Nadpriemerné platy a množstvo Galéria fotiek (3)

Manažér výroby

Miesto výkonu práce: Praha - východ

Plat: 3400 - 4800 €

Na tejto pozícii vás čaká riadenie automotive výroby s približne 300 pracovníkmi, plánovanie, koordinácia a riadenie výrobných procesov, optimalizácia výrobných kapacít a riešenie denných výrobných problémov. Výhodou je služobný automobil, telefón, notebook, flexibilná pracovná doba a rôzne bonusy a prémie. Zaujala vás táto ponuka? Reagovať na ňu môžete na Kariéra.sk.

Application Architect

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 4000 €

Ako IBM Application Architect budete priamo pomáhať klientom transformovať ich podnikanie a riešiť komplexné problémy. Pomocou svojich znalostí platforiem IBM budete definovať rozsah a finálnu formu riešení. Stanete sa technickým lídrom a budete slúžiť ako spojka medzi obchodnými partnermi, technickými zdrojmi a zainteresovanými stranami projektu. Chcete vedieť o ponúkanej práci viac? Pozrite si celý inzerát.

HR Manažér/ HR manažérka

Miesto výkonu práce: Dunajská Streda

Plat: 3500 - 4000 €

Ovládate anglický jazyk a máte skúsenosti z oblasti HR? Mali by ste záujem o pracovnú pozíciu HR Manažéra v oblasti logistiky? Staňte sa súčasťou logistického centra Greenfield. Túto spoločnosť čaká veľký nábor zamestnancov a vy budete stáť na jeho čele. Zamestnávateľ ponúka priestor na profesionálny rast, zaujímavé prémie a množstvo ďalších benefitov. Viac sa dočítate na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Nadpriemerné platy a množstvo Galéria fotiek (3)

Montér/pomocník požiarnych rozvodov

Miesto výkonu práce: Nemecko

Plat: 2996 €

Nemecká spoločnosť hľadá montážnikov protipožiarnych vodovodných rozvodov, ktorým nechýbajú skúsenosti s rezaním a ohýbaním závitov. Veľkou výhodou je tiež vodičský preukaz a vlastné motorové vozidlo. Výhodou je zabezpečené ubytovanie, príspevok na stravu, deti a množstvo ďalších benefitov. Zaujala vás táto ponuka? Všetko o tejto ponuke sa dočítate na Kariéra.sk.

Senior akvizítor/ka

Miesto výkonu práce: Prešov

Plat: 2400 €

Spoločnosť LIDL hľadá nového kolegu alebo kolegyňu na pozíciu Senior akvizítor. Vašou úlohou bude správa existujúcich nehnuteľností. Taktiež budete hľadať nové pozemky pre akvizíciu, na pravidelnej báze prerokujete a dohodnete nové nájomné podmienky a pomôžete kolegom s územnými rozhodnutiami a stavebnými povoleniami. Odmenou vám bude slušné platové ohodnotenie a množstvo zaujímavých benefitov. V prípade záujmu môžete na ponuku reagovať prostredníctvom portálu Kariéra.sk.

Kaderníčka / kaderník

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1600 €

Bratislavský salón Bebe hair hľadá do svojho kolektívu kreatívneho, zodpovedného a pohodového kolegu na pozíciu Kaderník/Kaderníčka s odbornosťou a skúsenosťami v oblasti kaderníckych služieb minimálne 2 rokov. Do pracovnej náplne patrí farbenie, melírovanie, strihanie, pánske strihy a fúkané. Zaujala vás táto ponuka? Celý inzerát a všetky benefity, ktoré zamestnávateľ ponúka nájdete na Kariéra.sk.

Montážnik nábytku

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1500 €

Čo vás čaká na tejto pracovnej pozícii? Základom pracovnej náplne je montáž nábytku v rôznych interiéroch. Medzi výhody sa radí flexibilná pracovná doba, sympatický kolektív a kompletné pracovné vybavenie, ktoré zabezpečuje zamestnávateľ. Zaujala vás táto pracovná ponuka? Reagovať na ňu môžete prostredníctvom pracovného portálu Kariéra.sk.

Nevybrali ste si z týchto ponúk? Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka čomu pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

Viac o téme: Práca Pracovná ponuka Euro Vysoký plat Peniaze benefity
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy