Hľadáte si prácu v Bratislavskom kraji? Táto spoločnosť má pre vás voľné pracovné ponuky

Spoločnosť PRO - BAU, s.r.o., ktorá dlhodobo pôsobí v oblasti nákladnej cestnej dopravy, stavebných prác a štukatérskych prác hľadá do svojho tímu nových kolegov v Bratislavskom kraji. Ak ste spoľahlivý, dochvíľny a nechýba vám pracovná etika ani schopnosť dodržiavať stanovené termíny, máte pred sebou príležitosť získať stabilnú prácu v oblasti logistiky alebo stavebných prác. Zistite, čo môžete od jednotlivých pracovných ponúk očakávať a aké benefity vám zamestnávateľ ponúka.

Manažér v stavebnej firme

Plat: 1300 – 1500 €

Miesto výkonu práce: Bratislavský kraj;  Malacky, Stupava

Čo by bolo náplňou vašej práce na tejto pozícii? Základom je definovanie cieľov projektu na základe požiadaviek zákazníka, vypracovávanie cenových ponúk a vedenie realizačného tímu. V prípade, že vás táto ponuka zaujala, váš životopis môžete poslať prostredníctvom portálu Kariéra.sk.  

Hľadáte si prácu v Galéria fotiek (3)

Vodič kamiónu MKD SK – DE

Plat: 1800 - 2000 €

Miesto výkonu práce: Bratislavský kraj; Malacky, Stupava

Čo vás na tejto pozícii čaká? Základom je výkon práce vodiča mega návesovej súpravy MKD v rámci EU – prevažne Slovenská republika, Česká republika a Nemecko. Jedná sa o vozidlá Mercedes Actros Euro EEV-6 s automatickou prevodovkou, klimatizáciou a chladničkou. Chcete sa o tejto ponuke dočítať viac? Nájdete ju na Kariéra.sk.

Office manager – Dispečer

Plat: 800 €

Miesto výkonu práce: Bratislavský kraj;  Malacky

Hľadáte si prácu v oblasti administratívy? Na tejto pozícii vás čaká administratívna podpora, vybavovanie telefonickej a e-mailovej komunikácie s dodávateľmi, odberateľmi a dispečing v oblasti kamiónovej dopravy. Všetko o tejto pracovnej ponuke sa dočítate na Kariéra.sk.

Hľadáte si prácu v Galéria fotiek (3)

Vodič JIT

Plat: 1200 – 1600 €

Miesto výkonu práce: Lozorno a Devínska Nová Ves, Bratislavský kraj

Hľadajú sa šikovní a spoľahliví vodiči systému Just in Time. Nechýba vám vodičský preukaz typu C a E, karta vodiča ani test odbornej spôsobilosti? Potom by táto pozícia mohla byť vaša. Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Vodič kamiónu MKD SK – DE

Plat: 1300 - 1500 €

Miesto výkonu práce: Bratislavský kraj;  Malacky, Stupava

Hľadá sa spoľahlivý šofér medzinárodnej kamiónovej dopravy s nástupným bonusom 200 €. Jedná sa o stálu prácu s pravidelnými jazdami a voľnými víkendmi. Všetko o tejto ponuke a ďalších benefitoch sa dočítate na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Všetky pracovné ponuky spoločnosti PRO - BAU, s.r.o. nájdete na Kariéra.sk.

Viac o téme: Práca Zamestnanie Stavebníctvo Logistika Bratislavský kraj Voľné pracovné ponuky
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty
 
Staršie správy
Staršie správy