Platy od 1500 EUR? Vyberte si z týchto pracovných ponúk

Máte záujem o prácu, v ktorej by ste si mohli zarobiť aspoň 1500 eur mesačne? Skúste si vybrať týchto pracovných ponúk. Portál Kariéra.sk pre vás vybral pracovné ponuky z celého Slovenska i zahraničia, ktorých platy nejdú pod 1500 eur. Pripravte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Ponúkaný plat: 9000 EUR

Miesto práce: Dánsko

Dánska spoločnosť hľadá špecialistu na pozíciu Rádiológ. Viac sa o tejto ponuke dočítate na portáli Kariéra.sk.

 

Ponúkaný plat: 1500 EUR + 13. a 14. plat

Miesto práce: Nové Mesto nad Váhom

Ponuka práce v oblasti IT. Chcete sa o tejto ponuke dozvedieť viac? Celý inzerát nájdete na Kariéra.sk.

 

Ponúkaný plat: 3600 - 5200 EUR

Miesto práce: Praha - východ

Máte technické vzdelanie a aktívnu znalosť anglického jazyka? Možno vás zaujme táto pozícia. Popis pracovnej ponuky nájdete na Kariéra.sk.

 

Ponúkaný plat: 3500 - 4000 EUR

Miesto práce: Dunajská Streda

Otvorená pracovná príležitosť HR Manažéra v oblasti logistiky. Celý inzerát si môžete prečítať po kliknutí na Kariéra.sk.

 

Ponúkaný plat: 3500 EUR

Miesto práce: Bratislava

Spoločnosť IBM hľadá technického vedúceho v meste Bratislava. Popis práce a všetky benefity nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

 

Ponúkaný plat: 1715 EUR

Miesto práce: Komárno a Dunajská Streda

Na tejto pozícii budete viesť tím s približne 30 zamestnancami – organizovať ich prácu, úlohy a pracovné zmeny. Zaujala vás táto ponuka? Reagovať na ňu môžete prostredníctvom portálu Kariéra.sk.

 

Ponúkaný plat: 2400 EUR

Miesto práce: Bratislava

Dokážete vyvíjať webové aplikácie v programovacích jazykoch Python a JavaScript? Tento zamestnávateľ hľadá práve vás. Prečítajte si viac o tejto ponuke portáli Kariéra.sk.

 

Ponúkaný plat: 1 500 EUR

Miesto práce: Bratislava

Vašou úlohou na tejto pozícii bude montáž nábytku v interiéroch v Bratislavskom kraji. Všetky podrobnosti o tejto pozícii nájdete na portáli Kariéra.sk.

Nevybrali ste si z týchto ponúk? Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka čomu pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

Viac o téme: Práca Zamestnanie Plat Ponuky Pracovné ponuky
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy