Platy od 2000 eur a zaujímavé benefity? Vyberte si z týchto pracovných ponúk

Nové pracovné príležitosti, šance a výzvy sú pred vami. Hľadáte si prácu, v ktorej si zarobíte aj viac ako 2000 eur? V závislosti od vašich skúseností môže byť pri niektorých pozíciách odmena ešte vyššia. Pracovný portál Karéra.sk pre vás pripravil zoznam pracovných inzerátov z celého Slovenska i zahraničia, ktoré ponúkajú platy od 2000 eur. Nachystajte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Regionálny manažér/ Regionálna manažérka v spoločnosti LIDL

Miesto výkonu práce: Prešovský kraj

Plat: 3000 €

Je personálna agenda vaša parketa? Budete motivovať svojich kolegov, zabezpečíte ich rozvoj a vzdelávanie a takisto budete naberať nových kolegov. Nebojíte sa zodpovednosti? Budete analyzovať a zdokonaľovať procesy v predajniach vrátane inovácií, ovplyvňovať najdôležitejšie oblasti ich fungovania či vyhodnocovať dôležité indikátory výkonnosti. Zamestnávateľ ponúka široký systém benefitov a ďalšie výhody. Všetko o tejto pracovnej ponuke nájdete na Kariéra.sk. 

Realitný maklér – vhodné aj pre začiatočníkov

Miesto výkonu práce: stredné a východné Slovensko

Plat: od 2000 €

Realitná kancelária s dlhoročnými skúsenosťami do svojho tímu hľadá flexibilných, spoľahlivých, pracovitých a cieľavedomých ľudí, ktorí chcú napredovať a stať sa súčasťou stabilnej spoločnosti. Náplňou práce je aktívne vyhľadávanie nehnuteľností na predaj a prenájom, návšteva nehnuteľností a získavanie podrobných informácií a administratívna práca. Všetky benefity a ďalšie výhody nájdete na Kariéra.sk.

Manažér kvality výrobných procesov

Miesto výkonu práce: Humenné

Plat: 2300 €

Čo vás na tejto pozícii čaká? Jedná sa o riadenie zákazníckych a interných auditov, testovanie nových materiálov vo výrobnom procese a ich schvaľovanie, školenia pracovníkov z pohľadu kvality vo výrobe a spolupráca pri spracovaní a príprave výrobnej dokumentácie. Okrem rôznych nefinančných benefitov je tiež k mzde vyplácaná variabilná zložka. Viac sa tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Platy od 2000 eur Galéria fotiek (5)

Všeobecný lekár pre dospelých

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 2500 – 3500 €

Poliklinika ProCare hľadá špecialistu v odbore všeobecný lekár pre dospelých. Náplň práce tvorí samostatné vykonávanie preventívnej, diagnostickej a liečebnej činnosti. Zamestnávateľ ponúka plný úväzok alebo typ úväzku prispôsobený vašim potrebám, skvelé možnosti profesionálneho uplatnenia a benefity pre zdravie, voľný čas, kultúru, rodinu a deti. Všetko o tejto ponuke sa dočítate na Kariéra.sk.

Software Developer v spoločnosti IBM

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 2400 €

Pracovná pozícia pre skúseného softvérového vývojára. Pracovná náplň zahŕňa návrhy, vývoj, riešenie problémov a údržbu nástrojov a procesov, ktoré využívajú technické dokumenty napísané v DITA. Minimálna mzda začína na 2 400 € mesačne, v závislosti od príslušných skúseností a jazykových znalostí. Zaujala vás táto ponuka? Všetky benefity a ďalšie výhody nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Šikovný murár s rakúskou pracovnou zmluvou

Miesto výkonu práce: Rakúsko

Plat: 2800 €

Rakúska stavebná spoločnosť hľadá vhodných uchádzačov na stavebnú pozíciu murár. Náplň práce tvorí stavanie priečok, stien - fasád, vakovanie a ďalšie murárske práce. Táto práce je vhodná pre dvojčlenné skupiny - v rámci skupiny nutnosť ovládania nemeckého jazyka aspoň u jedného pracovníka. Zamestnávateľ ponúka zabezpečené a hradené ubytovanie, diéty, rakúsku pracovnú zmluvú, zdravotné, sociálne poistenie a 13. a 14. plat. Na túto ponuku môžete reagovať na portáli Kariéra.sk.

Platy od 2000 eur Galéria fotiek (5)

Manažér logistiky vo výrobnej spoločnosti

Miesto výkonu práce: Žiar nad Hronom

Plat: 2000 – 2800 €

Využite príležitosť získať zaujímavú prácu v profesionálnom prostredí úspešnej medzinárodnej spoločnosti. Hľadá sa skúsený uchádzač a na pozíciu Logistický manažér. Pracovnou náplňou je riadenie logistických aktivít súvisiacich s MRP systémom, koordinácia aktivít na zverenom úseku, vedenie tímu (do 40 zamestnancov), sledovanie stavu a optimalizácia skladových zásob. Chcete sa o tejto ponuke dozvedieť viac? Nájdete ju na Kariéra.sk.

Finančný riaditeľ/ka

Miesto výkonu práce: Prievidza

Plat: 2000 – 2500 €

Náplňou práce je príprava plánov a cieľov, riadenie ich procesu, poskytovanie údajov, správa finančných tokov, efektívna správa pohľadávok a zodpovednosť za likviditu a finančnú stabilitu firmy, vrátane komunikácie s bankou. Zamestnávateľ vám poskytne mobilný telefón, firemný automobil, stravné lístky a ďalšie benefity a výhody. Všetko o tejto ponuke sa dočítate na Kariéra.sk.

Platy od 2000 eur Galéria fotiek (5)

Špecialista na Microsoft servery

Miesto výkonu práce: Košice

Plat: 2000 – 4000 €

Poznáte niektorý z Microsoft serverov naozaj špičkovo? Viete nastavovať, vylaďovať a riešiť problémy? Ak ste sa v tomto opise našli, táto ponuka je skutočne pre vás. Čaká vás inštalácia, konfigurácia, správa systémov a tiež aktívna podpora na projektoch. Zaujala vás táto ponuka? Na tento inzerát môžete reagovať zaslaním životopisu na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Maliar - práce na novostavbách a rekonštrukciách

Miesto výkonu práce: Holandsko

Plat: 2200 €

Holandská spoločnosť hľadá skúsených maliarov. Jedná sa o prácu na rôznych projektoch, či už novostavby alebo rekonštrukcie (byty, domy, bungalovy, kancelárske objekty). So zamestnávateľom budete komunikovať v anglickom alebo nemeckom jazyku, preto je potrebné vedieť sa dohovoriť aspoň v jednom z týchto jazykov. Pracuje sa na holandskú zmluvu a ubytovanie hradí zamestnávateľ. Viac na Kariéra.sk.

Ani jedna z týchto ponúk pre vás nie je tá pravá? Na Kariéra.sk nájdete ďalšie stovky voľných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka čomu pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 5
Viac o téme: Peniaze Práca Zárobok Pracovná ponuka 2000 eur Vysoký plat Benifity
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy