Nájdite si novú prácu: Máme pre vás ponuky zo Slovenska aj zo zahraničia, plat od 1000 až 1600 eur

Túžite po novom zamestnaní? Tieto pracovné ponuky by vás mohli zaujať. Portál Kariéra.sk pre vás vybral pracovné ponuky z celého Slovenska i zahraničia, v ktorých platy nejdú pod 1000 €. Ak si momentálne hľadáte novú prácu, možno máte pred sebou skvelú príležitosť na zmenu. Pripravte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Miesto výkonu práce: Neumarkt in der Oberpfalz, Nemecko

Plat: 1400 - 1600 €

Príjemné prostredie, jednoduchá práca a dobrá mzda. Ak vás láka takáto ponuka, ste na správnom mieste. Jedná o jednoduchú prácu v teplom a príjemnom sklade. Zamestnávateľ ponúka zabezpečené pekné ubytovanie hotelového typu, podporu aj počas pobytu, možnosť záloh a prácu na nemeckú pracovnú zmluvu. Chcete sa o tejto ponuke dozvedieť viac? Celú ponuku nájdete na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Sereď

Plat: 1030 €

Čo vás na tejto pozícii čaká? Jedná sa o kontrolu teplotných štandardov pri nakládke tovaru, prácu s paletami a zabezpečovanie ich prevozu. Zamestnávateľ ponúka istotu stabilnej práce a k nej patriacu slúšnú mzdu, garantovaný nárast mzdy v pracovnej zmluve prvé tri roky, príspevok na stravovanie v hodnote 4€/deň a množstvo ďalších benefitov. Celú pracovnú ponuku nájdete na portáli Kariéra.sk.

Nájdite si novú prácu: Galéria fotiek (4)

Miesto výkonu práce: Považská Bystrica (stredné a východné Slovensko)

Plat: 1500 €

Aké sú hlavné činnosti v rámci pozície? Jedná sa o starostlivosť o existujúcich zákazníkov (predajne, veľkoobchody, veterinárnej ordinácie, e-shopy, chovateľské stanice) v rámci stredného a východného Slovenska a získavanie nových obchodných partnerov v rámci zverených oblastí. Od zamestnávateľa získate mobilný telefón, notebook, auto a zaškolenie. Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Čadca

Plat: 1000 €

Čo by vás na tejto pozícii čakalo? Hlavnou náplňou práce je plánovanie a vykonávanie jednoduchých stavených prác pre kamenársku firmu, ktorá pôsobí v okolí mesta Čadca. Chcete sa o tejto ponuke dozvedieť viac? Celú ponuku nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Zvolen

Plat: 1400 €

Osoba na tejto pozícii zodpovedá za personálne a materiálne zabezpečenie výroby počas zmeny, zabezpečuje a zodpovedá za splnenie objednávky, zodpovedá za kvalitu výrobkov a dodržiavanie hygienických predpisov a riadi pracovníkov vo výrobe. Na túto ponuku môžete reagovať na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Nájdite si novú prácu: Galéria fotiek (4)

Miesta výkonu práce: Nitra

Plat: 935 € + výrobný bonus 140 € 

Nitrianska automobilka obsadzuje pozície v prevádzkach karosárne, lakovne, montáže a kvality. Pracuje sa na výrobnej linke, kde výroba prebieha podľa vysokých štandardov kvality a presne definovaných procesov. Výhodou je 13-ty plat a možnosť ubytovania v blízkosti závodu so zabezpečenou pohodlnou a bezplatnou dopravou. Váš životopis môžete zaslať prostredníctvom portálu Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Michalovce, Sečovce  

Plat: 1000 €

Klientske centrum spoločnosti Allianz hľadá nových kolegov. Čo vás na tejto pozícii čaká? Práca na pobočke, administratívna činnosť, kontakt s klientmi na pobočke aj online formou, práca s databázou a príprava podkladov pre manažéra. Táto pozícia je vhodná aj pre ľudí bez skúseností. Celý popis práce a všetky benefity, ktoré zamestnávateľ ponúka nájdete na portáli Kariéra.sk.

Nájdite si novú prácu: Galéria fotiek (4)

Miesto výkonu práce: Poprad

Plat: 1100 €

Strojárska spoločnosť zaoberajúca sa výrobou nákladných vagónov a ich komponentov hľadá nového kolegu - skladníka, ktorý bude zabezpečovať spracovávanie príjmov, výdajov a evidenciu materiálov v sklade. Zamestnávateľ ponúka odmeny pri výročiach, dovolenkovú a vianočnú odmenu a bonus za dochádzku 80 € mesačne. Zaujala vás táto ponuka? Nájdete ju na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Ostrava Česká Republika

Plat: 1300 - 1600 €

Baví vás šoférovanie a chceli by ste si slušne zarobiť? Spoločnosť s dlhoročným pôsobením v oblasti nákladnej cestnej logistiky hľadá nového vodiča medzinárodnej kamiónovej dopravy. Čakajú vás mimoriadne odmeny, odmena za vernosť aj možnosť využívať zabezpečené ubytovanie. Chceli by ste o tejto ponuke zistiť viac? Nájdete ju na portáli Kariéra.sk.


Nevyhovuje vám žiadna z ponúk? Na Kariéra.sk nájdete stovky voľných pracovných miest z desiatok odvetví. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK. Budete tak pravidelne informovaný o voľných pracovných pozíciách.

 

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 4
Viac o téme: Práca Kariéra Zahraničie Ponuky Benefity Slovensko Ponuky práce
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy