Hľadáte si prácu v IT? Máme pre vás voľné miesta na východnom Slovensku

Chceli by ste si nájsť prácu v oblasti informačných technológii alebo predaja? Mladá a rýchlo rastúca spoločnosť NTS s.r.o. hľadá do svojich radov nových kolegov, ktorí majú záujem o technológie a chuť vzdelávať sa a rásť. Momentálne obsadzuje voľné pozície najmä na východnom Slovensku. Zaujíma vás práca práve v tejto oblasti? Pozrite si všetky voľné pracovné ponuky od NTS, ktoré pre vás vybral pracovný portál Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Košice

Plat: 1500 - 3000 €

Čo vás na tejto pozícii čaká? Budete jednať s už existujúcimi zákazníkmi, hľadať pre nich nové, najlepšie riešenia v oblasti SW a HW služieb. Budete tiež konzultovať ich použitie a nasadenie, pripravovať cenové ponuky, jednať s dodávateľmi, zabezpečovať dodávky. Chcete sa o tejto ponuke dozvedieť viac? Všetky detaily a benefity nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Košice

Plat: 2000 – 4000 €

Poznáte niektorý z Microsoft serverov naozaj špičkovo? Viete nastavovať, vylaďovať a riešiť problémy? Ak ste sa práve našli, táto ponuka je skutočne pre vás. Čaká vás inštalácia, konfigurácia, správa systémov a tiež aktívna podpora na projektoch. Zaujala vás táto ponuka? Na tento inzerát môžete reagovať zaslaním životopisu na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Košice

Plat: 1700 – 3000 €

Zaujala by vás práca, v ktorej sa môžete zoznamovať s najnovšími technológiami? Na pozícii Systémový inžinier – IT servisný technik bude vašou úlohou najmä IT podpora u zákazníkov. Zamestnávateľ ponúka možnosť dosiahnuť celosvetové certifikácie firiem Microsoft - Cisco - IBM a tiež možnosť využívať firemné auto a mobil. Celú pracovnú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Košice

Plat: 1700 – 3000 €

Aká je pracovná náplň? Jedná sa najmä o administráciu Windows systémov a ďalších Microsoft serverov, zúčastňovanie sa na návrhoch architektúry a riešenie rôznych incidentov a požiadaviek. Výhodou sú zaujímavé benefity, možnosť sebarozvoja a práca na zaujímavých projektoch. Chceli by ste o tejto ponuke zistiť viac? Nájdete ju na pracovnom portáli Kariéra.sk. 

Hľadáte si prácu v Galéria fotiek (2)

Miesto výkonu práce: Košice

Plat: 2000 – 4000 €

Ste skutočným odborníkom na niektorý z Microsoft serverov? Nerobí vám problém inštalovanie a vylaďovanie systémov ani riešenie problémov, ktoré môžu v súvislosti vznikať? Na tejto pozícii vás čaká aktívna podpora na projektoch, podieľanie sa na návrhoch architektúry a zabezpečovanie podpory zákazníkom. Všetky benefity a bližší popis práce nájdete na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Košice

Plat: 2000 – 4000 €

Hľadáte si prácu, vďaka ktorej sa budete môcť profesijne rozvíjať? Ak radi dosahujete výsledky s produktami Microsoft, Lotus alebo podobne, táto ponuka môže byť vhodná práve pre vás. Náplňou práce je inštalácia, administrácia, riešenie problémov, návrh nových riešení s využitím VMware technológii a spolupráca s kolegami a zahraničnými podpornými centrami zákazníkov. Všetky benefity a ďalšie výhody nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Košice

Plat: 1700 - 3000 €

Čo vás na tejto pozícii čaká? Budete obsluhovať už existujúcich zákazníkov, odpovedať na ich otázky, navrhovať riešenia, pripravovať cenové ponuky, radiť pri licenciách a hľadať najvhodnejšie riešenia. Zamestnávateľ ponúka neobmedzený priestor pre sebarealizáciu, možnosť osobnostného rozvoja, vzdelávania a rôzne firemné benefity. Chcete sa o tejto ponuke dozvedieť viac? Celú ju nájdete na Kariéra.sk.

Všetky ponuky spoločnosti Nové technológie a služby, s.r.o. nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk. 

Viac o téme: Práca Pracovné ponuky Microsoft Košice IT Informačné technológie
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy