Hľadáte si zaujímavú prácu? Spoločnosť so švajčiarskym zázemím ponúka voľné pracovné pozície

Spoločnosť Swiss Life Select Slovensko, ktorá patrí do švajčiarskej finančnej skupiny Swiss Life s viac ako 160-ročnou tradíciou starostlivosti o privátnu a firemnú klientelu po celom svete, hľadá do svojich radov nových kolegov. Ak by vás zaujala práca v oblasti financií, v ktorej klientom pomáhate žiť život podľa ich vlastných predstáv, niektorá z týchto ponúka môže byť vhodná práve pre vás. Prezrite si voľné pracovné ponuky, ktoré pre vás vybral portál Kariéra.sk.

Manažér v spoločnosti Swiss Life Select

Miesto výkonu práce: Banskobystrický, Bratislavský, Košický, Nitriansky a Trnavský kraj

Ste aktívny, premýšľate v súvislostiach a je vám blízke profesionálne vystupovanie? Nechýbajú vám dobré komunikačné zručnosti ani samostatnosť v riešení pracovných úloh? Využite možnosť získať atraktívne zamestnanie v spoločnosti Swiss Life Select. Na pozícii Manažér získate podporu odborných asistentov, analytikov a kompletné manažérske, obchodnícke a produktové vzdelanie osobnou aj online formou. Navyše si môžete vybrať prácu v kancelárii alebo z domova. Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Premium konzultant v Swiss Life Select

Miesto výkonu práce: Banskobystrický, Bratislavský, Košický, Nitriansky a Trnavský kraj

Chceli by ste si radiť pracovný a súkromný čas v priebehu dňa podľa vašich potrieb? Na pozícii Premium konzultant získate možnosť rozvíjať svoje obchodné schopnosti, využiť prepracovaný systém vzdelávania a tiež podporu manažéra, kolegov a centrály spoločnosti. Výhodou je aj motivačný systém odmeňovania. Ak ste aktívny, máte príjemné, profesionálne vystupovanie a radi pracujete s ľuďmi, táto ponuka by vás mohla zaujať. Svoj životopis môžete zaslať na Kariéra.sk.

Manažér v Swiss Life Select

Miesto výkonu práce: Nitriansky kraj

Čo vás na tejto pozícii čaká? Povediete tím úspešných finančníkov, ktorý zostavíte presne podľa vašich predstáv, osvojíte si know-how a skúsenosti v oblasti obchodu a riadenia tímu. Ďalej si vyberiete vlastných klientov a postaráte sa o zdieľanie príbehov z praxe, ktoré pomôžu vaším kolegom v práci a kariérnom rozvoji. Chcete sa o tejto ponuke dozvedieť viac? Nájdete ju na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Premium konzultant v spoločnosti Swiss Life Select

Miesto výkonu práce: Nitriansky kraj

Staňte sa súčasťou švajčiarskej spoločnosti s prestížnym renomé na finančnom trhu. Vašou úlohou bude pomáhať vašim klientom žiť život podľa ich vlastných predstáv. Na pozícii Premium konzultant vás čaká podpora vašich kolegov, kompletné obchodné a produktové vzdelanie osobnou aj online formou, analýzy, ktoré vám pomôžu byť odborníkom na trhu. Určite oceníte aj motivačný systém odmeňovania a prepracovaný systém vzdelávania. Viac sa o tejto pracovnej ponuke dočítate na portáli Kariéra.sk.

 

Viac o téme: Práca Manažér Pracovná ponuka Konzultant Životné poistenie
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy