Stabilná práca, slušné zárobky a nadštandardné benefity? Známa spoločnosť hľadá nových kolegov

Zdroj: mechanik, technik

Silná a stabilná spoločnosť Slovnaft hľadá do svojich radov nových zamestnancov. Ak máte záujem o stabilné zamestnanie v modernej spoločnosti s kvalitným pracovným prostredím a kolektívom, ste na správnom mieste. Táto spoločnosť dlhodobo podporuje osobnostný a profesný rast svojich zamestnancov rôznymi aktivitami, a tiež ponúka nadštandardné odmeny a benefity.

Sila, stabilita, súlad a súdržnosť sú slová, ktoré opisujú charakter tejto spoločnosti. Slovnaft patrí medzi najznámejšie a najsilnejšie značky na Slovensku, a je jedným z najväčších hráčov slovenskej ekonomiky. Už vyše 120 rokov a vďaka svojim aktivitám spája Slovensko so svetom energetiky.

Firemná kultúra je dôležitou súčasťou tejto spoločnosti. Dlhodobo sa radí k TOP zamestnávateľom na Slovensku a tri krát po sebe získala titul najatraktívnejšieho zamestnávateľa v slovenskom priemysle. Práca pre jednu z najväčších spoločností so sebou prináša aj množstvo výhod - snahu svojich zamestnancov odmeňuje pestrou ponukou firemných benefitov a odmien, ktoré im spríjemňujú pracovný aj súkromný život.

Zamestnancom ponúka množstvo vzdelávacích programov, odborných a motivačných školení i tréningov. Nechýba ani celoročná zdravotná starostlivosť v sieti polikliník ProCare, ponuka nadštandardných lekárskych preventívnych prehliadok, životné a úrazové poistenie na 24 hodín denne aj mimo práce a možnosť bezplatného využitia športovísk (plaváreň, sauna, tenisové kurty a pod.). Zamestnanci majú tiež každý rok možnosť využiť kredit 50 € a zvýhodnené vstupné do novootvoreného Slovnaft Relax centra.

Motivačné odmeny, garantovaný 13. plat, ročné výkonnostné odmeny (14. plat) budujú vzájomnú dôveru. Rodiny s deťmi majú k dispozícii aj jasle a škôlku spolu s príspevkom od zamestnávateľa. Zamestnanci tiež môžu využívať špeciálne zľavy na tovar a služby u obchodných partnerov a výhodou je aj možnosť ubytovania a veľký výber chutných a zdravých jedál v blízkosti miesta práce. Toto sú iba niektoré z benefitov, ktoré prináležia zamestnancom spoločnosti Slovnaft. Viac o benefitoch a odmenách sa môžete dozvedieť tu.

Voľné pracovné ponuky:

Mechanik automatizačných zariadení

Miesto výkonu práce: Bratislava

Priemerný mesačný príjem: 1320 €

Hlavnou zodpovednosťou je oprava a údržba automatizačných zariadení (vysielače, prevodníky, regulátory, regulačné armatúry), konfigurácia, kalibrácia a diagnostika automatizačných zariadení a jednoduché montážne práce v oblasti automatizačnej techniky. Chcete vedieť o tejto ponuke viac? Dostupná je na portáli Kariéra.sk.

Rušňovodič

Miesto výkonu práce: Bratislava

Ponúkaný nástupný plat: 1100 €

Vašou hlavnou úlohou na tejto pozícii bude viesť samostatne, bezpečne a hospodárne hnacie koľajové vozidlo, spolupracovať s vedúcim smeny, kontrolovať technický stav vozidla a zadávať on-line údaje do mobilnej počítačovej jednotky. Svoj životopis môžete zaslať prostredníctvom portálu Kariéra.sk.

Vonkajší operátor elektrického silnoprúdu

Miesto výkonu práce: Bratislava

Ponúkaný plat: 910 € základná mzda + zmenové príplatky 250 €

Zamestnanec na tejto pozícii pomáha zabezpečiť dodávku elektrickej energie, rieši prvotný zásah na elektrickom zariadení a prípravu zariadenia do údržby, upravuje prevádzkový stav v elektrickej sieti, rieši rôzne prevádzkové situácie a vykonáva pravidelné kontroly pracovísk a zariadení. Zaujala vás táto ponuka? Viac sa dočítate na Kariéra.sk.

 

Viac o téme: Práca Zamestnanie Plat Benefity Voľné pracovné ponuky
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy