Hľadáte si prácu, no chýba vám prax? Tu sú voľné pracovné miesta, na ktorých skúsenosti nepotrebujete

Chceli by ste si nájsť nové zamestnanie, no chýbajú vám pracovné skúsenosti? Nezúfajte. Dnes si môžete vyberať z mnohých pracovných ponúk aj v prípade, že nemáte za sebou žiadnu prax. Pracovný portál Karéra.sk pre vás pripravil zoznam pracovných inzerátov z celého Slovenska i zahraničia, na ktorých nepotrebujete predošlé skúsenosti. Pripravte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Zvárač s praxou i bez praxe – ubytovanie zabezpečené

Miesto výkonu práce: Dobříš u Prahy, Česká republika

Plat: 1465 - 1735 €

Baví vás manuálna práca? Pracujte ako zvárač v Dobříši pri Prahe. Zamestnávateľ vám zabezpečí pekné ubytovanie a dopravu priamo na smenu zdarma. Táto spoločnosť hľadá skúsených zváračov, nováčikov v odbore aj domácich majstrov, ktorí sa chcú stať profesionálom. Zaujala vás táto ponuka? Na tento inzerát môžete reagovať zaslaním životopisu na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Realitný maklér s možnosťou viesť vlastný tím

Miesto výkonu práce: Košický kraj

Plat: 1800 - 5000€

Realitná kancelária hľadá do svojho tímu kolegov, ktorí radi primajú nové výzvy a zmeny. Náplňou práce je aktívne vyhľadávanie nehnuteľností na predaj a prenájom, návšteva nehnuteľností, získavanie podrobných informácií, fotodokumentácia a administratívna práca v kancelárií. Zamestnávateľ hradí svojím maklérom a manažérom náklady spojené s výkonom práce. Všetky podrobnosti o tejto ponuke nájdete na portáli Kariéra.sk.

Montážnik automatických závlah

Miesto výkonu práce: Slovenský Grob

Plat: 1000 €

Hľadá sa šikovný kolega do tímu závlahárov. Práca zahŕňa montáž a servis automatických závlahových systémov na rôznych zákazkách - od rodinných záhrad, cez športoviská a verejnú zeleň až po veľké firemné a priemyselné objekty. Prax v oblasti automatických závlah nie je nutná, všetko potrebné vás naučia a zaškolia. Zamestnávateľ ponúka viaceré benefity a odmeny viackrát počas roka v závislosti od pracovného nasadenia. Všetko o tejto ponuke sa dočítate na Kariéra.sk.

Hľadáte si prácu, no Galéria fotiek (4)

Operátor výroby v automobilovom priemysle

Miesto výkonu práce: Dolné Hony

Plat: 905 €

Máte zodpovedný prístup k práci, ste manuálne zručný, precízny a ochotný pracovať na zmeny? Na pozícii operátor výroby vás čaká práca na oddelení montáže, karosárne, lakovne a kvality a práca na výrobnej linke podľa určených procesov. Zamestnávateľ vás na novú prácu od základov zaškolí. Doprava na miesto výkonu práce je zabezpečená zdarma. Chceli by ste o tejto ponuke zistiť viac? Nájdete ju na pracovnom portáli Kariéra.sk. 

Asistent/ka predaja v spoločnosti Digitall

Miesto výkonu práce: Púchov

Plat: 800 – 900 €

Spoločnosť predávajúca smart produkty hľadá do svojho tímu nového kolegu alebo kolegyňu. Na pozícii asistent/ka predaja vás čaká aktívny predaj produktov a služieb, výdaj prípadne príjem, aktualizovanie tovaru na web stránke a tiež poradenstvo a komplexná starostlivosť o zákazníka. Zamestnávateľ ponúka bonusy za predaj bez hornej hranice, možnosť nákupu za zamestnanecké zľavy a tiež rôzne bonusy a príplatky. Celú ponuku si môžete pozrieť na portáli Kariéra.sk.

Hľadáte si prácu, no Galéria fotiek (4)

Výroba špičkových autosedadiel so zabezpečeným ubytovaním

Miesto výkonu práce: Voderady

Plat: 995 - 1050 €

Láka vás prác s ubytovaním a dopravou zdarma? Táto ponuka by mohla byť vhodná práve pre vás. Hlavnou pracovnou náplňou je výroba sedačiek pre svetové automobilové značky, montáž dielov, obsluha montážnej linky, kontrola kvality výrobkov podľa predpísaného postupu a dodržiavanie predpísaných pracovných postupov a noriem kvality. Chcete sa o tejto ponuke dozvedieť viac? Nájdete ju na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Platená stáž LIDL Insiders - Controlling

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: od 5 €/hod.

Ste študentom alebo študentkou vysokej školy a hľadáte príležitosť, vďaka ktorej môžete získať množstvo nových pracovných skúseností? Platená stáž v spoločnosti LIDL môže byť pre vás tou správnou voľbou. Čaká vás práca na oddelení controllingu, v ktorej sa budete venovať najmä tabuľkám a číslam. Zaujala vás táto ponuka? Viac sa o nej dočítate na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Spracovanie plastov pre lekárske zariadenia – vhodné aj pre páry

Miesto výkonu práce: Nemecko

Plat: 10,45 €/hod.

Nerobí vám problém vycestovať za prácou? V tom prípade máte pred sebou príležitosť slušne si zarobiť. Na tejto pozícii vás čaká práca v závode na výrobu plastov, ktorý sa zameriava na zdravotnícke výlisky pre lekárske zariadenia. Zamestnávateľ ponúka zabezpečené ubytovanie, nemeckú pracovnú zmluvu, príspevok na ubytovanie, slovenského koordinátora aj rôzne príplatky. Celú ponuku nájdete na portáli Kariéra.sk.

Hľadáte si prácu, no Galéria fotiek (4)

Telefonický operátor - konzultant

Miesto výkonu práca: Michalovce

Plat: 739 € + variabilná zložka

Ste komunikatívny a máte príjemný hlas? Ak áno, táto pozícia by vás mohla zaujať. Chýbajú vám skúsenosti? Nevadí, všetko vás naučia a v spotrebiteľských financiách budete ako doma. Vašou úlohou bude budovať vzťahy s klientmi a učiť ich správne využívať jednotlivé produkty. Všetko o tejto pracovnej ponuke sa dočítate na Kariéra.sk.

Príprava a expedícia objednávok v e-shope

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 4,70 € /hod.

Spoločnosť prevádzkujúca internetové obchody hľadá do tímu nového kolegu alebo kolegyňu. Táto pracovná pozícia zahŕňa z veľkej časti vybavovanie internetových objednávok (cca 75% pracovnej doby), ale aj obsluhu výdajného miesta a predajne. Medzi výhody sa radia rôzne zamestnanecké zľavy, príplatky a vianočné odmeny. Chcete sa o tejto ponuke dozvedieť viac? Viac sa o tejto pracovnej ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Nevyhovuje vám žiadna z ponúk? Na Kariéra.sk nájdete stovky voľných pracovných miest z desiatok odvetví. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK. Budete tak pravidelne informovaný o voľných pracovných pozíciách.

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 4
Viac o téme: Práca Zamestnanie Prax Skúsenosti Pracovná ponuka Stáž Ponuka práca
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy