Vybavíte, zariadite, dohodnete? Hľadá sa šikovný Office manager do Zoznamu, ste to vy?

Zdroj: Getty Images

Ste komunikatívna osoba a kontakt s ľuďmi hravo zvládate? Chceli by ste si nájsť prácu v oblasti administratívy? Spoločnosť Zoznam, ktorá patrí medzi najväčších prevádzkovateľov internetových stránok na Slovensku, hľadá do svojho tímu na skrátený úväzok nového kolegu alebo kolegyňu na pozíciu Office manager - Asistent/ka riaditeľa. V prípade, že vás táto pracovná ponuka zaujala, pripravte si životopis v slovenskom jazyku.

Čo od vhodného kandidáta požadujeme?

Neviem, nedá sa, nemáme - že tieto odpovede nepoznáte? Už teraz sa nám páčite. Do spoločnosti Zoznam hľadáme človeka na skrátený úväzok na pozíciu Office manažér – Asistent/ka spoločnosti, ktorý bude firemným superhrdinom či superhrdinkou. Chceme človeka, ktorý zvládne všetky úlohy, poradí si s prípadnými prekážkami a postará sa o bezproblémový chod nášho officu.

Dokážete mať prehľad, zvládate veci šikovne zorganizovať, viete komunikovať, ste spoľahlivý, dôsledný a precízny človek? Rozumiete si s kancelárskym balíkom Microsoft Office, ovládate hospodársku korešpondenciu, ste typ človeka, ktorý neobsedí, ale sám proaktívne vystupuje a vie sa vynájsť za každých okolností? A že vám popritom všetkom zostáva aj čas na dobrú náladu a úsmev na tvári? Ak ste sa v predchádzajúcich vetách našli, zdá sa, že ste osoba, ktorú hľadáme.

Vybavíte, zariadite, dohodnete? Hľadá Galéria fotiek (4)

Aká bude vaša náplň práce?

Na pozícii Office manager budete najmä aktívne asistovať manažmentu spoločnosti. Čaká vás telefonická komunikácia, evidencia obchodných stretnutí a starostlivosť o návštevy, rozdeľovanie a odosielanie pošty, komunikácia s kuriérskymi službami aj evidencia a reporting dochádzky. Potrebujeme človeka, ktorý bude presne vedieť čo, ako, kedy a kde a vďaka ktorému pôjde vo firme všetko ako po masle. Dokážete to zariadiť? Chceme vás. Celý popis práce nájdete na Kariéra.sk.

Vybavíte, zariadite, dohodnete? Hľadá Galéria fotiek (4)

Čo vám ponúka spoločnosť Zoznam?

Minimálna garantovaná výška základnej mzdy je 500 EUR - všetko však závisí od vášho prístupu, kvalifikácie a skúseností. Čaká vás práca v dlhodobo stabilnej spoločnosti, ponúkneme vám možnosti na kariérny rast a pracovný kolektív, s ktorým si budete rozumieť.

Hľadáte si prácu na skrátený úväzok a zaujala vás táto ponuka? Prečítajte si celú ponuku a životopis zašlite kliknutím na tlačidlo Reaguj na ponuku v spodnej časti inzerátu na Kariéra.sk.

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 4
Viac o téme: Kancelária Práca Riaditeľ Asistent Ponuka Administratíva Office manažér
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy