Hľadáte spôsob, ako si privyrobiť? Prinášame výber brigád z celého Slovenska a zahraničia

Chceli by ste si vo svojom voľnom čase privyrobiť? Ak vaša odpoveď na túto otázku znie áno, ste na správnom mieste. Pozrite si výber zaujímavých brigád z celého Slovenska a zahraničia. Ak momentálne hľadáte spôsob, ako pomôcť vášmu rodinnému rozpočtu, možno máte pred sebou skvelú príležitosť. Pripravte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Dlhodobá brigáda - skladník ovocia a zeleniny

Miesto výkonu práce: Sereď

Plat: 7,30€/hod. brutto

Na tejto pozícii vás čaká práca v sklade, balenie, nakladanie, fóliovanie paliet, práca s paletovým vozíkom a dovoz paliet na určené miesto prostredníctvom vozíka. Pracuje sa v utorky, stredy, piatky a nedele a to medzi 17:00 a 1:00. Viac sa o tejto brigáde dočítate na Kariéra.sk.

Vyhľadávanie vhodných kandidátov na pozície vo výrobe 

Miesto výkonu práce: Nitra

Plat: 4,00 €/hod. s možnosťou navýšenia

Ste komunikatívna osoba a máte príjemné vystupovanie? Ak vám telefonický kontakt s kandidátmi a prezentácia pracovných ponúk nerobí problém, táto ponuka môže byť vhodná práve pre vás. Čaká vás práca v tíme, pozývanie kandidátov na pohovory a podporné administratívne činnosti. Všetko o tejto ponuke sa dočítate na Kariéra.sk.               

Pomocné záhradné práce

Miesto výkonu práce: Vranov nad Topľou

Plat: 670 - 700 €

Ste manuálne zručný a máte chuť pracovať? Rodinná firma s 25 ročným pôsobením na Slovenskom trhu hľadá nové posily. Čakajú vás záhradnícke a sadovnícke práce, pokládka trávnych kobercov, pomocné práce pri realizácii stavebných úprav aj pravidelná údržba záhrad. Zamestnávateľ ponúka výkonnostné prémiové ohodnotenie, odborné školenia a stravné lístky. Celú ponuku si môžete pozrieť na Kariéra.sk.

Hľadáte spôsob, ako si Galéria fotiek (4)

Upratovanie spoločných priestorov v bytových domoch

Miesto výkonu práce: Nitra

Plat: 312 €/mesiac

Chceli by ste si vo voľnom čase privyrobiť? Ak vám upratovacie práce idú od ruky, táto ponuka by vás mohla zaujať. Náplňou práce je upratovanie spoločných priestorov v bytových domoch - zametanie a umývanie podláh schodísk, podest, vestibulov, výťahov a utieranie prachu. Chcete sa o tejto brigáde dozvedieť viac? Pozrite si celý inzerát.

IBM hľadá študenta/študentku na HR

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: od 4€ /hod. v závislosti od skúseností

Ste študentom vysokej školy a chceli by ste zmysluplne využiť svoj voľný čas? Máte záujem vyskúšať si prácu v HR a zároveň vás zaujíma, ako funguje vývoj softvérových aplikácii v jednej z najinovatívnejších medzinárodných firiem? Ak by ste sa rozhodli pre túto ponuku, vašou zodpovednosťou by bolo vyhľadávanie kandidátov vyhľadávanie kandidátov s IT zameraním, vrátane mailovej/telefonickej komunikácie. Celý inzerát si môžete pozrieť na Kariéra.sk.

Brigáda - poštový doručovateľ na dohodu

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 5 €/hod.

Pracovnou náplňou na tejto pozícii je doručovanie všetkých druhov zásielok a výkon iných činností spojených s hmotnou zodpovednosťou vrátane triedenia zásielok na doručovacie rajóny, poskytovanie informácií v zmysle poštových podmienok. Nástup je možný ihneď. Ak vás táto ponuka zaujala, viac sa o nej môžete dočítať na Kariéra.sk.

Hľadáte spôsob, ako si Galéria fotiek (4)

Súkromné bazény - vonkajšia brigáda na leto

Miesto výkonu práce: USA

Plat: 12,00 USD/hod.

Chceli by ste si užiť leto plné dobrodružstva? Letná brigáda na pozícii plavčíka v USA by vás mohla zaujať. Strážiť budete plavcov v rezidenčných súkromných bazénoch. Zamestnávateľ vám pomôže s certifikáciou, transportom z letiska i zabezpečením ubytovania. Prečítajte si o tejto ponuke viac na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Dokladanie tovaru v obchodnom reťazci v Bernolákove

Miesto výkonu práce: Bernolakovo

Plat: 4 €/hod.

Hľadáte si prácu, ktorú môžete vykonávať aj popri štúdiu alebo trvalom zamestnaní? Táto ponuka by mohla byť vhodná práve pre vás. Náplňou práce je jednoduché dokladanie tovaru do regálov v obchodnom reťazci. Medzi výhody patrí možnosť výberu zmien a týždenne vyplácanie odmien. Chcete vedieť o ponúkanej práci viac? Pozrite si celý inzerát.

Hľadáte spôsob, ako si Galéria fotiek (4)

Pomocné práce na chmeľniciach

Miesto výkonu práce: Česká republika

Plat: 1200 €

Hľadáte dobrý zárobok a istotu v neistej dobe? Vyskúšajte práce na chmeľniciach v Českej republike. Náplňou práce je zapichovanie a zatáčanie chmeľu. Zamestnávateľ ponúka výplatu v hotovosti, zálohy každý týždeň, ubytovanie zdarma a stravu za symbolický príspevok. Táto práca je navyše vhodná pre ženy, mužov aj páry. Všetko o tejto brigáde sa dočítate na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Ak ste si z týchto ponúk nevybrali, na Kariéra.sk nájdete stovky voľných pracovných miest z desiatok odvetví. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK. Budete tak pravidelne informovaný o voľných pracovných pozíciách.

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 4
Viac o téme: Práca Brigáda Zárobok Pracovná ponuka Peniaze
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy