Stabilná práca a slušný plat? Tieto spoločnosti ponúkajú aspoň 1000 eur mesačne

Hľadáte si prácu, vďaka ktorej by ste mohli zarobiť aspoň 1000 eur mesačne? V tom prípade ste na správnom mieste. Nachystali sme pre vás výber zaujímavých pracovných ponúk, ktoré okrem slušného platu ponúkajú aj rôzne zamestnanecké benefity. Slušný zárobok vás čaká pri niektorých ponukách dokonca aj v prípade, že vám chýbajú pracovné skúsenosti. Pripravte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Trainee program: Manažér/ka predajne LIDL

Miesto výkonu práce: Šahy, Štúrovo, Želiezovce

Plat: 1350 €

Chceli by ste stať vedúcim prevádzky? V rámci 12 mesačného trainee programu získate znalosti a vedomosti v oblasti predaja, rozviniete svoje riadiace schopnosti a stanete sa špičkovým manažérom alebo manažérkou. Zamestnávateľ ponúka služobný automobil a široký systém benefitov. Zaujala vás táto ponuka? Celú ju nájdete na pracovnom portái Kariéra.sk.  

Operátor výroby s ubytovaním a dopravou zdarma

Miesto výkonu práce: Trnava

Plat: 1100 €

Hlavnou náplňou práce na tejto pozícii je montáž a skladanie mechanických a elektrických častí vozidiel - svetlá, prevodovka, kolesá. Zamestnávateľ ponúka individuálne prémie, náborové príspevky, možnosť pravidelných záloh aj trinásty plat. Všetko o tejto pracovnej ponuky sa dočítate na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Pracovník/pracovníčka turistického informačného centra

Miesto výkonu práce: Dunajská Streda

Plat: 1000 €

Turistické centrum v Dunajskej Strede hľadá do svojho tímu šikovného človeka s priateľským a ústretovým prístupom. Jeho úlohou bude zabezpečovanie proaktívneho kvalitného turistického servisu návštevníkom, poskytovanie informácií, aktívna účasť na písaní projektov, žiadostí o dotácie a implementácia projektov. Znalosť maďarského a slovenského jazyka je nevyhnutná. Celú pracovnú ponuku si môžete pozrieť tu.

Stabilná práca a slušný Galéria fotiek (5)

Predaj mäsa a mäsových výrobkov

Miesto výkonu práce: Ivanka pri Dunaji

Plat: 1000 €

Spoločnosť Domäsko s.r.o. hľadá do svojho tímu šikovného kolegu – predajcu. Táto pozícia zahŕňa najmä obsluhu zákazníkov, predaj mäsa a mäsových výrobkov a starostlivosť o prevádzku a predávaný tovar. Výhodou je možnosť získať prémie, ktoré sú viazané na dosiahnutú produktivitu. Viac informácii o tejto pracovnej ponuke nájdete na portáli Kariéra.sk.

Vedúca/vedúci maloobchodnej predajne - trafiky

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1150 €

Náplňou vašej práce bude zodpovednosť za chod prevádzky, pultový predaj cigariet, tabakových výrobkov, doplnkového fajčiarskeho sortimentu a tlače, poradenstvo a obsluha zákazníkov, aktívna ponuka tovaru zákazníkom a práca na PC pokladni. Medzi benefity patrí napríklad karta Multisport alebo odmeny za predaj až do výšky 280 €. Chcete vedieť o ponúkanej práci viac? Pozrite si celý inzerát.

Vodič medzinárodnej kamiónovej dopravy

Miesto výkonu práce: Bratislava - Nemecko

Plat: 1600 €

Baví vás šoférovanie a chceli by ste si slušne zarobiť? Spoločnosť s dlhoročným pôsobením v oblasti nákladnej cestnej logistiky hľadá nového vodiča medzinárodnej kamiónovej dopravy. Čaká vás nástupný bonus 200 €, odmena za vernosť, stála práca aj rôzne prémie za najazdené kilometra. Chceli by ste o tejto ponuke zistiť viac? Nájdete ju na portáli Kariéra.sk.

Pracovník mobilného odberového miesta so zabezpečeným ubytovaním

Miesto výkonu práce: Nemecko  

Plat: 14,50 €

Nerobí vám problém práca v ochrannom odeve za zvýšených hygienických opatrení? V tom prípade máte pred sebou dobre ohodnotenú príležitosť – odberanie, testovanie a vyhodnocovanie vzoriek. Zamestnávateľ zabezpečuje slovenského koordinátora, nemeckú pracovnú zmluvu aj plne hradené ubytovanie. Celú pracovnú ponuku nájdete na portáli Kariéra.sk.

Klientsky pracovník v spoločnosti Allianz

Miesto výkonu práce: Nové Zámky

Plat: 1000 – 2000 €

Vyhovovala by vám možnosť nadštandardného zárobku, flexibilná pracovná doba a práca v spoločnosti so silným medzinárodným zázemím? Ak vám nerobí problém starostlivosť o klientov, kontaktovanie nových zákazníkov ani komplexné finančné poradenstvo, táto pracovná ponuka by vás mohla zaujať. Zamestnávateľ ponúka rôzne odmeny, prémie aj štvrťročné a ročné bonusy. Všetko o tejto ponuke nájdete na Kariéra.sk.

Nevyhovuje vám žiadna z ponúk? Na Kariéra.sk nájdete stovky voľných pracovných miest z desiatok odvetví. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK. Budete tak pravidelne informovaný o voľných pracovných pozíciách.

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 5
Viac o téme: Peniaze Práca Brigáda Zárobok Pracovná ponuka
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy