Prehlaď pracovných ponúk: Tieto spoločnosti ponúkajú platy od 1900 eur

Hľadáte si prácu, vďaka ktorej by ste mohli slušne prispieť do rodinného rozpočtu? Nachystali sme pre vás výber zaujímavých pracovných ponúk, v ktorých platy nejdú pod 2000 eur. V závislosti od vašich skúseností môže byť pri niektorých pozíciách vaša odmena ešte vyššia. Nachystajte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Dispečer dopravnej spoločnosti s nemeckým jazykom

Miesto výkonu práce: Leibnitz, Rakúsko

Plat: 2148 €

Máte dobrú znalosť nemeckého jazyka a obchodného ducha? Na tejto pozícii vás čaká spracovávanie objednávok od počiatočného štádia, nákup prepravných kapacít, tvorba štúdii a cenových kalkulácii. Zamestnávateľ ponúka množstvo výhod v oblasti podpory zdravia, športu a pracovných príležitostí. Ak vás táto ponuka zaujala, celý inzerát nájdete na Kariéra.sk.

Vedúci/a náborového centra spoločnosti LIDL

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 2100 €

Ak máte pracovné skúsenosti v oblasti HR, táto ponuka by vás mohla zaujať. Vašou zodpovednosťou by bolo vedenie a koordinovanie tímu náborového centra spoločnosti LIDL. Taktiež sa stanete kontaktnou osobou v prípade otázok týkajúcich sa výberových procesov pre vedúcich zamestnancov. Celý pracovný inzerát aj s benefitmi nájdete na Kariéra.sk.

Prehlaď pracovných ponúk: Tieto Galéria fotiek (4)

Štukatér – rekonštrukcia a obnova pamiatok

Miesto výkonu práce: Česko

Plat: 2000 – 2500 €

Česká stavebná spoločnosť zameraná na rekonštrukcie a obnovu pamiatok hľadá kandidátov na pozíciu štukatér. Náplňou práce je príprava malty, sadry i iných materiálov a pomôcok pre štukatérske práce, plošné a profilové štukovanie a kontrola vykonaných prác. Chcete sa dozvedieť viac? Celú pracovnú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Všeobecný praktický lekár/ka pre poprednú ambulanciu pre dospelých

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 3000 €       

Bratislavská klinika hľadá atestovaného všeobecného lekára ako novú posilu do tímu. Klinika ponúka špičkové vybavenie a množstvo benefitov. Čaká vás spolupráca s ostatnými lekármi pri posudzovaní zdravotného stavu a pri hľadaní spôsobov liečenia pacientov, predpisovanie liekov a zdravotníckych pomôcok aj výborné platové ohodnotenie. Zaujala vás táto pracovná ponuka? Celý inzerát nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Prehlaď pracovných ponúk: Tieto Galéria fotiek (4)

Vedúci prevádzky v spoločnosti ZSE

Miesto výkonu práce: Dunajská streda

Plat: 2450 €

Vašou úlohou bude riadiť realizáciu všetkých zverených úloh v tíme prevádzky, plnenie interných termínov zhotovenia stavieb opráv, obnovy a pripojení a príprava ročných plánov v spolupráci s kontrolingovým oddelením. Odmenou vám bude množstvo benefitov a slušné finančné ohodnotenie. Všetko o tejto ponuke sa dočítate na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Pokrývanie a montáž striech v Rakúsku

Miesto výkonu práce: Rakúsko

Plat: 2600 €

Pracovnou náplňou sú klampiarske práce na stavbách, montáž nových plechových striech a rekonštrukcia poškodených striech aj pokrývanie a montáž nových striech. Zamestnávateľ ponúka diéty, zabezpečené ubytovanie, zdravotné poistenie, sociálne poistenie a 13. a 14. plat. Celú pracovnú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Prehlaď pracovných ponúk: Tieto Galéria fotiek (4)

Realitný maklér – vhodné aj pre začiatočníkov

Miesto výkonu práce: Trenčín

Plat: 2000 €

Máte chuť učiť sa nové veci, vlastné auto a živnosť? Táto pracovná ponuka by vás mohla zaujať. Na pozícii realitný maklér vás čaká kompletné bezplatné zaškolenie, provízia za uskutočnený predaj, nadštandardný príjem, podpora pri každom obchode od prvého kontaktu až po vyplatenie provízie aj krásne pracovné prostredie. Pozrite si celú pracovnú ponuku na Kariéra.sk.

Vedúci IT tímu v spoločnosti IBM

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 3000 €

Ako funkčný manažér v budete viesť agilné tímy zodpovedné za vytváranie, vývoj, údržbu a automatizáciu globálnych interných aplikácií IBM. Svoje skúsenosti využijete pri preklenutí pomyselnej priepasti medzi prevádzkou IT a vývojom aplikácií. Zamestnávateľ ponúka atraktívne benefity, sociálny program a slušné platové ohodnotenie. Celú pracovnú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 4
Viac o téme: Práca Zárobok Pracovná ponuka 2000 eur Peniaze Vysoký plat Benifity
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy