Adrenalín, kreativita či zvieratká? Tu sú pracovné pozície, na ktorých sa nebudete nudiť

Túžite po práci, v ktorej vždy zažijete niečo nové? Pracovný portál Kariéra.sk pre vás pripravil výber 10 zaujímavých pracovných ponúk, ktoré okrem aktívnej pracovnej náplne ponúkajú aj slušné ohodnotenie a rôzne zamestnanecké benefity. Ak momentálne premýšľate nad zmenou práce, možno máte pred sebou skvelú príležitosť. Pozrite si výber pracovných príležitostí z celého Slovenska i zahraničia, v ktorých vám nuda určite nehrozí.

Kreatívny pracovník na home office

Miesto výkonu práce: práca z domu

Plat: 2286 €

Vašou úlohou bude podpora kolegov prostredníctvom tvorby digitálnej a tlačenej marketingovej komunikácie. Tvoriť budete potrebné makety, vizuály a kreatívne návrhy. Celý popis práce a všetky benefity nájdete na Kariéra.sk.

Práca na recepcii v horských penziónoch, chatách a hoteloch

Miesto výkonu práce: Nemecko, Rakúsko

Plat: 1800 - 2500 €

Dohovoríte sa po anglicky a po nemecky? Máte skúsenosti na podobnej pozícii? Ak vás láka stráviť čas v cudzine, táto ponuka by vás mohla zaujať. Zamestnávateľ ponúka ubytovanie a stravu zadarmo,  nemeckú alebo rakúsku pracovnú zmluvu a taktiež 13. a 14. plat. Celú ponuku

Adrenalín, kreativita či zvieratká? Galéria fotiek (4)

Animátor v zahraničí so zabezpečenou stravou a ubytovaním

Miesto výkonu práce: Španielsko, Grécko a Cyprus

Plat: 650 – 1035 €

Chceli by ste cestovať bez rizika? Využite príležitosť získať skúsenosti mimo domova so zamestnaním, ku ktorému patrí ubytovanie, strava, plat, poistenie a garancia práce. Na pozícii animátor vás čaká šport, tanec a najmä využívanie komunikačných schopností. Celú pracovnú ponuku aj s benefitmi si môžete pozrieť tu.

Výškové čistiace práce – Práca v oblakoch

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1600 - 1800 €

Na tejto pozícii vás čakajú výškové čistiace práce, technické práce, realizácie jednotlivých projektov aj účasť na rôznych adrenalínových akciách na Slovensku a v zahraničí. Chcete vedieť o ponúkanej práci viac? Pozrite si celý inzerát.

Adrenalín, kreativita či zvieratká? Galéria fotiek (4)

Manažér cukrárne s výberovou kávou

Miesto výkonu práce: Šamorín

Plat: 700 - 1200 €

Milujete čerstvé koláčiky a vôňu čerstvej kávy? Baví vás komunikácia s ľuďmi? Ste organizovaný a zodpovedný? Ak ste odpovedali áno, táto ponuka by vás mohla zaujať. Na pozícii manažéra cukrárne vás čaká zodpovednosť za bezproblémový chod prevádzky, výber brigádnikov a vedenie členov tímu. Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Technik zriaďovania komunikačných služieb

Miesto výkonu práce: západné Slovensko

Plat: 1050 €

Na tejto pozícii budete zriaďovať a inštalovať zákazníkom služby, siete a zariadenia a zabezpečovať ich funkčnosť. Zamestnávateľ ponúka mobil podľa vášho výberu, širokú ponuku benefitov v oblasti zdravotnej starostlivosti , športu a kultúry aj zľavy na produkty a služby partnerov. Chcete vedieť o ponúkanej práci viac? Pozrite si celý inzerát.

Zootechnik - líder pre výkrm ošípaných

Miesto výkonu práce: Senica

Plat: 900 € + bonusy

Vašou pracovnou náplňou bude koordinácia práce, starostlivosť o pridelenú sekciu, medikácia ošípaných, kontrola medikácie ošípaných podľa plánu a tiež kontrola ich zdravotného stavu. Viac sa o tejto pracovnej ponuke dočítate na portáli Kariéra.sk.  

Adrenalín, kreativita či zvieratká? Galéria fotiek (4)

Romantické chalupy - obchodník s vidieckymi nehnuteľnosťami

Miesto výkonu práce: západné Slovensko

Plat: 800 – 2000 €

Ste aktívny typ človeka, ktorý má rád priamy kontakt so zákazníkmi? Na tejto pozícii vás čaká vyhľadávanie nových vidieckych a rekreačných nehnuteľností, vykonávanie obhliadok a spolupráca s obchodnými partnermi. Zaujala vás táto ponuka? Viac sa o nej dozviete na Kariéra.sk.

Hlavný vedúci detského letného tábora

Miesto výkonu práce: Slaná Voda pri Oravskej Polhore

Plat: 5,00 €/hod.

Nechýbajú vám organizačné schopnosti ani kreativita? Ako hlavný vedúci detského tábora preberiete zodpovednosť za vedenie kolektívu detí a táborových pracovníkov. Zamestnávateľ hradí náklady za stravu, ubytovanie a cestovné do tábora. Chcete vedieť o ponúkanej práci viac? Pozrite si celý inzerát.

Štúdiový asistent pre Rozhlas a televíziu Slovenska

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 950 €

Chcete sa podieľať na tvorbe televízneho obsahu, filmov a seriálov? Na tejto pozícii vás čaká obsluha technických zariadení televízneho štúdia pri výrobe a vysielaní relácií a vykonávanie prác spojených s výrobou a záznamom, prípadne prenosom zvukového a obrazového signálu. Čakať vás bude aj široká ponuka benefitov. Celý inzerát nájdete na Kariéra.sk.

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 4
Viac o téme: Práca Zábava Plat Adrenalín Zárobok Pracovná ponuka Benefity
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy