Chcete si zarobiť viac než 1000 eur? Tu sú voľné pracovné pozície

Zdroj: peniaze, euro, peňaženka, hotovosť

Hľadáte si prácu, v ktorej si zarobíte aj viac ako 1000 eur? Ste na správnom mieste. V závislosti od vašich skúseností môže byť pri niektorých pozíciách vaša odmena ešte vyššia. Pracovný portál Karéra.sk pre vás pripravil zoznam pracovných inzerátov z celého Slovenska i zahraničia, ktoré ponúkajú platy od 1000 eur. Pripravte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Chyžná s nemeckou pracovnou zmluvou

Miesto výkonu práce: Nemecko

Plat: 1500 - 1800 €

Hľadá sa posila na pozíciu chyžná do najrôznejších hotelov v nemeckých turistických oblastiach. Náplňou práce je upratovanie izieb, povliekanie, pranie, žehlenie, príp. mangľovanie alebo upratovanie spoločných priestorov. Zamestnávateľ vám zabezpečí ubytovanie, stravu aj nemeckú pracovnú zmluvu. Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk

Administratívny pracovník v elektrotechnickom priemysle

Miesto výkonu práce: práca z domu

Plat: 1500 €

Mali by ste záujem o dobre platenú dlhodobú brigádu, ktorú navyše môžete vykonávať z pohodlia vášho domova? Popredná spoločnosť, ktorá dodáva zariadenia, výrobky, materiály a poskytuje poradenstvo pre výrobné firmy v elektrotechnickom priemysle hľadá výpomoc pri zakladaní platobných brán a prijímaní online platieb. Pozrite si celý inzerát na Kariéra.sk.

Chcete si zarobiť viac Galéria fotiek (8)

Vodič nákladných vozidiel v rámci celej EÚ

Miesto výkonu práce: spoločnosť so sídlom v Trnave

Plat: 1500 €

Na tejto pozícii vás čaká preprava tovaru z bodu A do bodu B po celej EÚ, dodržanie pracovného rozvrhu a určenej trasy, vedenie záznamov o prevádzke vozidla, obstarávanie a kompletizácia dopravných, colných a iných dokumentov. Ak vám nechýba samostatnosť, flexibilita a odolnosť voči mentálnej záťaži a stresu, táto práca môže byť vaša. Celú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Junior IT špecialista

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1350 €

Máte znalosť programovacieho jazyka Java, skriptovacích jazykov alebo skúsenosti s testovaním automatizácie? Tento zamestnávateľ ponúka výkonnostný bonus, flexibilný pracovný čas, prácu z domu aj tri dni dovolenky navyše. Chcete sa o tejto ponuke dozvedieť viac? Pozrite si celý inzerát na Kariéra.sk.

Obchodný zástupca spoločnosti na výkup potravinársky olejov

Miesto výkonu práce: Prešov

Plat: 1000 - 1200 €

Ste aktívny typ človeka, ktorý má rád priamy kontakt so zákazníkmi? Vašou úlohou bude vyhľadávanie potenciálnych klientov, primárne v hoteloch, reštauráciách a bistrách. Zamestnávateľ vám ponúka provízie za nové podpísané zmluvy aj služobné auto. Ak vás táto ponuka zaujala,

Chcete si zarobiť viac Galéria fotiek (8)

Účtovník v stavebno-dopravnej spoločnosti

Miesto výkonu práce: Revúca

Plat: 1200 €

Hľadá sa samostatný komplexný účtovník do stavebno-dopravnej spoločnosti. Máte stredoškolské vzdelanie s maturitou a skúsenosti s komplexným vedením podvojného účtovníctva? Táto ponuka môže byť práve pre vás. Reagovať na ňu môžete na Kariéra.sk.


Chcete si zarobiť viac Galéria fotiek (8)

Klientsky pracovník poisťovacej spoločnosti

Miesto výkonu práce: Brezno

Plat: 1200 €

Vyhovovala by vám možnosť nadštandardného zárobku, flexibilná pracovná doba a práca v spoločnosti so silným medzinárodným zázemím? Ak vám nerobí problém starostlivosť o klientov, kontaktovanie nových zákazníkov ani komplexné finančné poradenstvo, táto pracovná ponuka by vás mohla zaujať. Celý inzerát nájdete na Kariéra.sk.

Autoelektrikár v priemyselnom parku

Miesto výkonu práce: Nitra

Plat: 1 120 €

Vašou úlohou na tejto pozícii bude diagnostika funkčných závad, odstraňovanie elektrických chýb, práca s elektrickým ručným náradím a skladanie a montáž komponentov. Zamestnávateľ ponúka ubytovanie, atraktívne benefity, sociálny program a priemerný mesačný zárobok 1401 €. Všetko o tejto ponuke sa dočítate na Kariéra.sk.

Ak ste si z týchto ponúk nevybrali, na Kariéra.sk nájdete stovky voľných pracovných miest z desiatok odvetví. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK. Budete tak pravidelne informovaný o voľných pracovných pozíciach.

 

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 8
Viac o téme: Práca Zárobok Pracovná ponuka 1000 eur Vysoký plat Benifity
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy