Hľadáte si prácu? Máme pre vás voľné pracovné miesta v známej spoločnosti

Baví vás práca s ľuďmi a ste komunikatívny? Chceli by ste sa uplatniť v oblasti telekomunikácií? Spoločnosť UPC, ktorá na Slovensku patrí medzi najväčších poskytovateľov televízie, internetu a telefónnych služieb, hľadá do svojho tímu nové posily. Momentálne obsadzuje voľné pozície na východnom aj západnom Slovensku. Zaujíma vás práca práve v tejto oblasti? Pozrite si pracovné ponuky od UPC, ktoré pre vás vybral pracovný portál Kariéra.sk.

Spoločnosť UPC hľadá obchodníkov na predaj produktov a služieb HORIZON GO, MyPrime a aj telekomunikačných služieb TELEVÍZIA-INTERNET-TELEFÓN.

Čo vás na tejto pozícii čaká?

Hlavnou náplňou práce je aktívne oslovovanie zákazníkov v teréne za účelom predaja služieb, vedenie evidencie o kontaktoch a návštevách a prípadné zaletákovanie zvereného územia.

Aké sú výhody práce pre UPC?

Okrem motivačného ohodnotenia s variabilnou zložkou mzdy bez obmedzenej výšky tento zamestnávateľ svojim zamestnancom ponúka flexibilný pracovný čas, rôzne motivačné súťaže, teambuildingy a stabilnú, dlhodobú spoluprácu.

Čo sa vyžaduje od uchádzača?

Predajcovi UPC by nemalo chýbať príjemné vystupovanie, vysoké pracovné nasadenie ani schopnosť rýchlo reagovať na námietky zákazníkov. Dobré organizačné schopnosti, zodpovednosť, flexibilita, empatia, prozákaznícka orientácia aj kreativita sú výbornými predpokladmi pre túto pozíciu.

Pozrite si aktuálne voľné pozície:

Predajca pre telekomunikačnú spoločnosť v Spišskej Novej Vsi

Predajca pre telekomunikačnú spoločnosť v Bardejove

Predajca pre telekomunikačnú spoločnosť v Nových Zámkoch

O spoločnosti UPC

UPC BROADBAND SLOVAKIA, s.r.o. patrí medzi vedúce spoločnosti na Slovensku, poskytujúce služby televízie (digitálnej a analógovej), širokopásmového vysokorýchlostného optického internetu a telefónie. UPC je „triple play“ operátorom - služby televízie, internetu a telefónie poskytuje prostredníctvom jednej siete, cez jednu zásuvku v domácnosti.

Viac o téme: Predajca Práca Upc Ponuka práce
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy