Hľadáte si prácu? Známa spoločnosť ponúka voľné pracovné pozície

Zdroj: Getty Images

Medzinárodná spoločnosť Amazon hľadá do svojho logistického centra nových pracovníkov pre lokalitu Sereď. Ak ste spoľahlivý, dokážete hľadať nové a inovatívne riešenia, nechýba vám pracovná etika, precíznosť a schopnosť plniť stanovené termíny, máte pred sebou skvelú príležitosť získať stabilnú prácu v spoločnosti, ktorá doručuje produkty desiatkam miliónov zákazníkov po celom svete. Zistite, čo všetko zamestnávateľ požaduje od uchádzačov o prácu a čo im na oplátku ponúka.

Poslanie spoločnosti Amazon je jasné: snaží sa byť najviac prozákaznícky orientovanou spoločnosťou na svete, aby si jej zákazníci mohli vybrať z čo najširšej ponuky, za čo najlepšiu cenu a aby im bol zakúpený tovar dodaný za ten najkratší možný čas. Celú pracovnú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Čo vás na tejto pozícii čaká?

  • manipulácia so zákazníckymi zásielkami za využitia najmodernejších technológií
  • kontrola a posudzovanie zákazníckych zásielok
  • spolupráca a riešenie problémov s ostatnými oddeleniami
  • dodržiavanie prísnych bezpečnostných, kvalitatívnych a prevádzkových noriem

Čo všetko sa vyžaduje od uchádzača?

Ak máte najmenej 18 rokov, dokážete pracovať v zmenovej prevádzke a zvládnete manipulovať až s 15-kilogramovými predmetmi s primeraným úsilím, prihláste sa už dnes. Nesmie vám však chýbať ani základná znalosť práce s PC a schopnosť čítať a prijímať pokyny v slovenskom jazyku. Súčasťou pozície je práca v stoji počas celej zmeny s prestávkami.

Aké sú výhody práce pre spoločnosť Amazon?

Zamestnanci majú pri splnení podmienok (dochádzka, produktivita práce) možnosť získať mesačný bonus vo výške 20% a ročnú odmenu vo výške 8,5%. Čaká ich tiež zvýhodnené stravovanie, 3-chodové menu za 1€, doprava za zvýhodnenú cenu a odmeňovací program SWAG. Ďalšími výhodami sú zľavy u vybraných obchodných partnerov, zamestnanecký asistenčný program a v určených prípadoch platené voľno nad rámec zákonníka práce.

Ak vás táto ponuka zaujala, môžete na ňu reagovať vyplnením online formulára, kde nájdete aj všetky potrebné informácie o náplni práce a benefitoch.

Viac o téme: Práca Sklad Distribúcia Logistika Amazon Voľná pozícia
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy