Hľadáte si prácu? Známa telekomunikačná spoločnosť ponúka voľné miesta

Hľadáte si zamestnanie a obzeráte sa po voľných pracovných miestach? Máme pre vás niekoľko voľných pozícií v známej telekomunikačnej spoločnosti UPC Broadband Slovakia. Hľadajú predajcov a telesales špecialistov, voľné miesta obsadzujú v Bratislave, Nových Zámkoch, Prešove, Skalici/Holíči a Šali. Že sú to pozície, na ktorých by ste sa radi uplatnili? Pozrite si aktuálne voľné miesta v spomínanej spoločnosti.

 

 

  • Predajca pre telekomunikačnú spoločnosť (možný zárobok 1 100 až 2 000 eur)

Miesto práce: Bratislava

Staňte sa obchodníkom na predaj špeciálnej ponuky produktov a služieb spoločnosti UPC Broadband Slovakia, s.r.o. : HORIZON GO, MyPrime a aj telekomunikačných služieb TELEVÍZIA-INTERNET-TELEFÓN. Ide o prácu v teréne, kde bude vašou úlohou:
• aktívne oslovovanie zákazníkov v teréne za účelom predaja služieb
• vedenie evidencie o kontaktoch a návštevách
Chcete vedieť o tejto pracovnej pozícii viac? Dostupná je na portáli Kariéra.sk.

Ak by ste mali záujem o túto prácu, no v inej lokalite, rovnaká pracovná pozícia - Predajca pre telekomunikačnú spoločnosť - je voľná aj v Šali, v Prešove, v Skalici/Holíči a v Nových Zámkoch.

 

  • Predajca zákazníckeho strediska

Miesto práce: Bratislava
Máte obchodného ducha a prozákaznícky prístup? Hľadá sa predajca zákazníckeho strediska, ktorého úlohou bude:  
- aktívna ponuka základných služieb (internet, TV, pevná telef. linka), doplnkových služieb, upgrade ponuky každému zákazníkovi
- vybavovanie osobných, písomných a telefonických požiadaviek zákazníkov súvisiacich s poskytovanými službami
Radi by ste sa o tejto práci dozvedeli viac? Dostupná je na Kariéra.sk.
 

  • Telesales Specialist

Miesto práce: Bratislava
Ako Telesales Specialist budete zodpovedať za prijímanie predajných hovorov od zákazníkov ( predaj služieb, spracovanie požiadaviek od zákazníkov na pripojenie, zabezpečovanie zmeny služieb, rozširovanie databázy zákazníkov), budete aktívne volať zákazníkom za účelom predaja služieb (kontaktovanie vybraných skupín, ponuka a predaj služieb) a aktívne kontaktovať potenciálnych zákazníkov na základe prijatej online objednávky na služby retransmisie UPC Broadband Slovakia, s.r.o.
Zaujíma vás viac? Všetky podrobnosti o ponúkanej práci získate na pracovnom portáli Kariéra.sk.
 

  • Telesales Specialist - Outbound

Miesto práce: Bratislava
Radi komunikujete, máte predaj v krvi, baví vás telefonovať? Vašou úlohou na tejto pozícii bude 
aktívne volanie zákazníkom za účelom predaja a navýšenia služieb – kontaktovanie vybraných skupín, ponuka a predaj služieb, informovanie zákazníka o produktoch UPC BROADBAND SLOVAKIA, s.r.o. a uskutočnenie následného predaja, taktiež v prípade potreby prijímanie predajných hovorov od zákazníkov a aktívne kontaktovanie potenciálnych zákazníkov na základe prijatej online objednávky. 
Celú náplň práce a všetky podrobnosti o ponúkanej práci nájdete na Kariéra.sk.

UPC BROADBAND SLOVAKIA, s.r.o. patrí medzi vedúce spoločnosti na Slovensku, poskytujúce služby televízie (digitálnej a analógovej), širokopásmového vysokorýchlostného optického internetu a telefónie. UPC je „triple play“ operátorom - služby televízie, internetu a telefónie poskytuje prostredníctvom jednej siete, cez jednu zásuvku v domácnosti. UPC Broadband Slovakia je súčasťou spoločnosti Liberty Global, Inc. (NASDAQ: LBTYA, LBTYB), divízia UPC Broadband.

  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: Foto: gettyimages

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy