Práca v Košiciach a Bratislave: Zarobte si 1 000 - 3000 eur ako obchodný manažér

Zdroj: thinkstockphotos.com

Hľadáte si prácu v oblasti obchodu? Spoločnosť, ktorá pôsobí v oblasti kotviacej a závesovej techniky, hľadá obchodných manažérov pre západné aj východné Slovensko. Ak si hľadáte zamestnanie v Bratislavskom alebo Košickom kraji a chcete sa stať obchodným manažérom, tieto pracovné ponuky by vás mohli zaujať.

Na pozícii Obchodný manažér bude vašou úlohou vyhľadávanie nových klientov v oblasti kotviacej a závesovej techniky, dosahovanie stanovených predajných cieľov, vyhľadávanie stavebných objektov, starostlivosť o existujúcich klientov vo vlastnom regióne, cenové vyjednávanie, technické poradenstvo, ale aj konzultácie s investormi, projektantmi či montážnymi spoločnosťami.

Kto má šancu stať sa obchodným manažérom?

Úspešný kandidát by mal mať vzdelanie v oblasti stavevbníctva, spojovacej a kotviacej techniky, závesovej techniky vzduchotechniky alebo elektrotechniky.

Zamestnávateľ požaduje schopnosť čítania stavebných výkresov, vynikajúce predajné zručnosti, schopnosť vyjednávať, výborné komunikačné a prezentačné schopnosti, príjemné vystupovanie, samostatnoť a skúsenosť ako obchodný zástupca.
 

Pracovná ponuka Obchodný manažér

Ponúkaný plat: 1 000 - 3 000 eur
Miesto výkonu práce: Bratislavský kraj
Detaily o pracovnom mieste si môžete pozrieť na Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 1 000 - 3 000 eur
Miesto výkonu práce: Košický kraj
Pozrite si celú pracovnú ponuku na Kariéra.sk.

Viac o téme: Bratislava Práca Košice Obchodný manažér
  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: Zdroj: Kariera.sk; Foto: gettyimages

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy