Práca pre lekárov a zdravotné sestry: Plat vyše 1100 eur, pre lekárov nad 2700 eur

Zdroj: Getty Images

Lekári a zdravotné sestry, máme pre vás zaujímavé pracovné ponuky. Nemocnica s poliklinikou Havířov má voľné pracovné miesta. Zdravotná sestra si môže zarobiť od 1190 eur, lekári aj vyše 2770 eur. Pozrite sa, s akou špecializáciou hľadajú lekárov do Havířova a na aké oddelenie hľadajú zdravotné sestry. Ďalšie pracovné ponuky z oblasti zdravotníctva nájdete na portáli Kariéra.sk.

 

 

Ponúkaný plat: 1190 - 1590 EUR (ide o mesačný plat v hrubom bez príplatkov a ostatných zložiek za prácu v noci, cez víkendy a sviatky)
Počet voľných miest. 4
Na tejto pozícii budete fungovať ako všeobecná sestra v nepretržitej prevázdke chirurgického oddelenia, prípadne na septickom lôžkovom oddelení chirurgie alebo v nepretržitej chirurgickej ambulancii. Viac informácií o pracovnej ponuke nájdete na Kariéra.sk.

 

Ponúkaný plat: 2 770 EUR (ide o mesačný plat v hrubom bez príplatkov a ostatných zložiek pri zaistení ústavnej pohotovostnej služby)
Počet voľných miest. 1
Čo bude vašou náplňou práce? Liečebná a diagnostická starostlivosť na lôžkovom oddelení v rannej prevádzke a taktež zaistenie ústavnej pohotovostnej služby mimo bežnej pracovnej doby. Podrobné informácie o ponúkanej práci nájdete na Kariéra.sk.

 

Ponúkaný plat: 2 770 EUR (ide o mesačný plat v hrubom bez príplatkov a ostatných zložiek pri zaistení ústavnej pohotovostnej služby)
Počet voľných miest. 1
Vašou úlohou bude liečebná a diagnostická starostlivosť na lôžkovom oddelení v rannej prevádzke a zaistenie ústavnej pohotovostnej služby mimo bežnej pracovnej doby. Ako benefity zamestnávateľ ponúka dovolenku o výmere 5 týždňov, možnosť získania bytu či náborový príspevok. Zistite o tejto ponuke viac, dostupná je na Kariéra.sk.

 

Ponúkaný plat: od 2 770 EUR (ide o mesačný plat v hrubom)
Počet voľných miest. 1
Na tejto pozícii sa od vás bude vyžadovať liečebná a diagnostická starostlivosť na lôžkovom oddelení v rannej prevádzke. Zamestnávateľ vyžaduje uznanie spôsobilosti na výkon lekára v ČR, pokiaľ ste vzdelanie nezískali v Českej republike pred 1.1.1993. Chcete vedieť o tejto pozícii viac? Pozrite si Kariéra.sk.

 

Ponúkaný plat: 2970 EUR (ide o mesačný plat v hrubom bez príplatkov a ostatných zložiek pri zaistení ústavnej pohotovostnej služby)
Počet voľných miest. 1
Liečebná a diagnostická starostlivosť na lôžkovom oddelení počas rannej prevádzky a aj zaistenie ústavnej pohotovostnej služby mimo bežnú pracovnú dobu - toto všetko sa od vás bude očakávať. Zamestnávateľ okrem platu ponúka aj náborový príspevok, účasť na klinických štúdiách, možnosť získania bytu, dovolenku vo výmere 5 týždňov. Čo ešte? Pozrite si celý inzerát, dostupný je na Kariéra.sk.

 

Chceli by ste takéto ponuky vidieť častejšie? Nastavte si vyhľadávanie pracovných ponúk - Agenta na Kariéra.sk. Zadajte požadované miesto výkonu práce, oblasť alebo pozíciu, na ktorej chcete pôsobiť a najnovšie pracovné ponuky podľa vašich kritérií vám prídu priamo na váš e-mail.

Viac o téme: Práca Lekár Sestra Zdravotná sestra Zdravotníci Havirov
  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: Zdroj: Kariéra.sk

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy