Práca pre firmu na západnom Slovensku: Pozrite sa, koľko si zarobíte a aké sú benefity

Zdroj: Getty Images

Silná a stabilná medzinárodná spoločnosť DHL Logistics hľadá nových zamestnancov. Ak máte záujem o dlhodobú, stabilnú prácu v príjemnom pracovnom prostredí a sympatickom kolektíve, ste na správnom mieste. Tento zamestnávateľ zároveň podporuje profesný a osobnostný rast zamestnancov rôznymi vzdelávacími aktivitami. V prípade, že by vás táto práca zaujala, pripravte si životopis v slovenskom jazyku.

 

 

DHL Logistics (Slovakia), spol. s r.o. je svetový líder v oblasti zmluvnej logistiky dodáva výnimočné služby pre skladovanie, prepravu tovaru, distribúciu a inovatívne riešenia dodávateľského reťazca, čím vytvára konkurenčnú výhodu pre svojich zákazníkov. Od počiatočnej konzultácie a návrhu, až po konečnú dodávku a spätnú logistiku, poskytuje riešenia dodávateľských reťazcov na zákazku.

Práca pre spoločnosť DHL so sebou prináša aj množstvo výhod. Motivujúce odmeňovanie, nadštandardné príplatky za odpracované sviatky a nočné zmeny, ale aj bezplatné zaškolenie na prácu s potrebnou technikou. Životné poistenie, stravné lístky v plnej výške hradené zamestnávateľom, práca na hlavný pracovný pomer a mzda vždy načas sú samozrejmosťou. V neposlednom rade, DHL poskytuje svojim zamestnancom bezplatnú prepravu z viacerých obcí a miest.

Voľné pracovné ponuky:

Miesto výkonu práce: Senec
Na tejto pozícii vás čaká účtovanie dodávateľských faktúr v systéme Oracle, kontrola formálnych náležitostí faktúr spolupráca s ostatnými členmi tímu a spracovanie potrebnej dokumentácie. Ak sa chcete o tejto ponuke dozvedieť viac, celý inzerát nájdete na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: okres Nové Mesto nad Váhom
Vašou hlavnou úlohou na tejto pozícii bude manuálna práca v skladových priestoroch s použitím technických zariadení nízkozdvižného vozíka a skenera. Dôležitá je schopnosť pracovať v tíme a časová flexibilita. Reagujte na túto ponuku na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Senec
Čo obnáša táto pozícia? Aktívnu spoluprácu v tíme pri manuálnej práci v skladových priestoroch s použitím technických zariadení vysokozdvižného vozíka a skenera. O tejto ponuke aj ďalších benefitoch sa viac dočítate na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: okres Nové Mesto nad Váhom
Na tejto pozícii bude vašou zabezpečenie plynulého toku logistických procesov, plánovanie personálu a dozor nad všetkými platnými procesnými smernicami a pracovnými postupmi. Chcete vedieť o tejto ponuke viac? Dostupná je na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: okres Galanta
Vašou úlohou bude manuálna práca v bezpečnom prostredí skladu s použitím moderných technických zariadení a balenie, ukladanie a príprava tovaru pre expedíciu. Zamestnávateľ ponúka aj bezplatnú dopravu na miesto výkonu práce. Ak vás táto ponuka zaujala, kliknite na Kariéra.sk.

 

Viac o téme: Dhl Práca Zamestnanie
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Kariéra; Foto: gettyimages

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy