Ponuky práce pre lekárov a zdravotníkov: Poďte si zarobiť, ponúkajú platy od 1300 eur

Zdroj: Getty Images

Ste lekár alebo zdravotná sestra a hľadáte si novú prácu? Pracovný portál Kariéra.sk si pre vás pripravil zaujímavé pracovné ponuky. Personálna agentúra hľadá nových zamestnancov na pozície po celej Českej republike. Zamestnávateľ vám pomôže s ubytovaním aj s uznaním vzdelania. Pozrite sa, či práve vy ste tým vhodným kandidátom.

 

 

 

 

  • Zdravotná sestra

Miesto výkonu práce: Česká republika

Ponúkaný plat: 1300 - 1750 EUR

Táto pozícia je vhodná pre absolventky aj pre staršie a skúsene sestry. Na veku nezáleží. Okrem zaujímavého platového ohodnotenia, vám bude zabezpečené aj ubytovanie v blízkosti miesta výkonu práce. V prípade, že potrebujete uznanie vzdelania pre prácu Českej republike, zamestnávateľ vám ho poskytne a za sprostredkovanie nemusíte nič platiť. Ak hľadáte stabilnú, dlhodobú prácu v oblasti zdravotníctva, prečítajte si o tejto ponuke viac na Kariéra.sk.

  • Lekár absolvent

Miesto výkonu práce: Česká republika (región na výber)

Ponúkaný plat: od 1500 EUR

Ak ste lekár absolvent a máte záujem pracovať v Českej republike, táto ponuka je práve pre vás. V prípade že sa rozhodnete pre túto pracovnú ponuku, čaká vás veľmi dobré finančné ohodnotenie a tiež zaistené ubytovanie. Lekári sa hľadajú do nemocníc po celej ČR, región si môžete vybrať. S uznaním pre prácu vám pomôže zamestnávateľ a vy nemusíte nič hradiť. Viac o tejto ponuke sa dočítate na portáli Kariéra.sk.

Aby vám ponuky z tejto oblasti neunikli, nastavte si šikovného Agenta pracovných ponúk, ktorý vám bude takéto inzeráty zasielať priamo na váš e-mail.

Viac o téme: Práca Česko Lekár Zdravotníctvo Doktor Zdravotná sestra
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Zdroj: kariéra.sk; Foto: Getty Images
 
Staršie správy
Staršie správy