Hľadáte si prácu v Nemecku a Rakúsku? Pozrite si tieto pracovné ponuky s platmi nad 2 400 eur

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstockphotos.com

Hľadáte si novú prácu, v ktorej by ste zarábali slušný plat? Máme pre vás niekoľko zaujímavých inzerátov z Nemecka a Rakúska s platmi nad 2 400 eur. Ak pre vás nie je problém dochádzanie za prácou a radi by ste zarábali viac, tieto ponuky by vás mohli zaujať.

 

 

 

 

Miesto výkonu práce: Rakúsko
Ponúkaný plat: 2 700 eur
Počet voľných miest: 10
Ste zohratá dvojica montérov vzduchotechniky? Vašou úlohou bude montáž vetracej, klimatickej a chladiacej technicky. Výhodou je, že stačí, ak iba jeden z vás ovláda nemecký jazyk. Potrebné tiež je mať vlastné auto. Podrobnosti o pracovnej ponuke nájdete na Kariéra.sk.

 

Miesto výkonu práce: Nemecko
Ponúkaný plat: od 2 600 eur
Počet voľných miest: 10
Máte aspoň 3-ročnú prax pre vodoinštalatérske a kúrenárske práce? Ste remeselne zručný človek? Zamestnávateľ požaduje, aby kandidát mal skúsenosti s inštalačným materiálom, technické myslenie a spoľahlivosť. Všetko o tejto pozícii zistíte na pracovnom portáli Kariéra.sk.

 

Miesto výkonu práce: Rakúsko
Ponúkaný plat: 2 600 eur
Počet voľných miest: 10
Výroba nábytku, montážne práce, montáž dverí, zárubní, okien, ale aj výroba dielcov na drevodomy a strešné konštrukcie. Toto bude vašou náplňou práce na pozícii Stolár. Chceli by ste sa o tejto pracovnej ponuke dozvedieť viac? Dostupná je na Kariéra.sk.

 

Nenechajte si ujsť ponuky ako sú tieto. Podobné voľné pozície vám môžeme zasielať priamo na váš mail. Ako na to? Stačí si vytvoriť Agenta pracovných ponúk.

 

Miesto výkonu práce: Rakúsko
Ponúkaný plat: od 2 700 eur
Počet voľných miest: 10
Máte aspoň trojročnú prax pre vodoinštalatérske a kúrenárske práce? Zamestnávateľ hľadá jednotlivcov aj zohrané dvojice. V prípade dvojice stačí, ak iba jeden z nich ovláda nemecký jazyk. Zistite o tejto ponuke viac, celý inzerát si môžete pozrieť na portáli Kariéra.sk.

 

Miesto výkonu práce: Rakúsko
Ponúkaný plat: 2 700 eur
Počet voľných miest: 10
Elektroinštalácie, elektromontáže, inštalácia rozvodov, hĺbenie rýh pre káble v stenách, montáž prípojok, elektrických rozvodov či zariadení. Čo ešte? Zamestnávateľ ponúka možnosť pracovať vo dvojici. Pozrite si kompletnú pracovnú náplň a zistite, aké výhody zamestnávateľ úspešným kandidátom ponúka. Celý pracovný inzerát je dostupný na pracovnom portáli Kariéra.sk.

 

Miesto výkonu práce: Nemecko
Ponúkaný plat: 2 400 – 2 600 eur
Počet voľných miest: 10
Na tejto pozícii na vás budú čakať priemyselné elektroinštalácie, kompletné elektroinštalačné práce v novostavbách, domoch, taktiež montáž elektrotechnických zariadení na stavbách domov, resp. montáž rozvodných skríň. Že to všetko zvládnete? Potom si určite nachystajte životopis a pošlite ho zamestnávateľovi. Urobiť tak môžete na Kariéra.sk.

Spoločnosť GPS Trade vznikla v roku 2007 a založili ju odborníci z oblasti personalistiky. Poskytuje komplexné služby v oblasti personálneho poradenstva, zaisťovania komplexných služieb outsourcingu – prenájme pracovných síl v rámci Európskej Únie. Je to mladá, dynamicky rastúca spoločnosť. Špecializuje sa na pracovné pozície hlavne v oblasti elektromontáží, elektroinštalácií na stavbách, cez odborné pozície v stavebníctve ako aj pracovné pozície pre inštalatérov-vodárov.

Viac o téme: Nemecko Rakúsko Práca v rakúsku Práca v nemecku
  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: Zdroj: Kariéra.sk

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy