Práca vo výrobe na západnom a strednom Slovensku: Pozrite sa, aké miesta sú voľné a koľko si môžete zarobiť

Zdroj: Getty Images

Hľadáte si prácu na západnom alebo strednom Slovensku? Radi by ste sa uplatnili v oblasti výroby? Pracovný portál Kariéra.sk má pre vás niekoľko zaujímavých pracovných ponúk. Pripravte si životopis, zamestnávateľ čaká na vašu reakciu.

 

 

 

 

 

  • Výrobný operátor

Miesto výkonu práce: Trenčín
Ponúkaný plat: 840 - 950 eur
Na tejto pozícii bude vašou úlohou vykonávanie pomocných prác na stroji podľa prislúchajúcej dokumentácie a plánov, upozorňovanie na nezhodný materiál a jeho nahlásenie, kontrola materiálu a správneho chodu výrobného zariadenia. Chcete vedieť o tejto ponuke viac? Dostupná je na portáli Kariéra.sk.

 

  • Operátor vo výrobe

Miesto výkonu práce: Banská Bystrica
Ponúkaný plat: po skúšobnej dobe 980 - 1 000 eur
Vašou úlohou bude obsluha výrobnej linky, práca s výrobnou linkou na osadzovanie súčiastok. Práca je vykonávaná v stoji, v čistom prostredí s klimatizáciou. Čaká vás priateľský kolektív, mesačné prémie a aj vianočné a letné bonusy. Chcete vedieť o tejto ponuke viac? Kliknite na Kariéra.sk.

 

  • Skúšobný technik

Miesto výkonu práce: Trenčín
Ponúkaný plat: 800 -  1 000 eur
Vašou hlavnou náplňou práce na tejto pozícii bude zodpovednosť za dôsledné meranie elektrickej vodivosti a skratu výrobkov, následná paletizácia a ich príprava na expedíciu. Že už s takouto prácou máte skúsenosti? Pripravte si životopis a pošlite ho zamestnávateľovi, reagovať na pracovnú ponuku môžete na Kariéra.sk.

 

  • Obsluha vstrekolisovacích strojov - kontrolór/kontrolórka

Miesto výkonu práce: Nová Baňa
Ponúkaný plat:​ 750 eur
Čo obnáša práca kontrolóra? Odoberanie vylisovaných kusov z lisu, vkladanie hotových výrobkov na palety, ale aj kontrola kvality podľa dokumentácie. Pracuje sa v dvojzmennej prevádzke, zamestnávateľ prepláca nadčasy a prispieva na dopravu do a z práce. Celú pracovnú ponuku si môžete pozrieť na Kariéra.sk.

 

  • Obsluha nastavovač CNC strojov

Miesto výkonu práce: Banská Bystrica
Ponúkaný plat:​ 850 - 1 150 eur
Čo by bolo vašou náplňou práce na tejto pozícii? Čaka vás vkladanie a upínanie dielcov do nastavených strojov, korekcia pri odchýlkach rozmerov, odstraňovanie jednoduchých porúch na CNC strojoch, mali by ste mať schopnosť vymieňať opotrebované diely + korigovať nastavenia, kontrolovať vyrobené kusy meracím prístrojmi, v prípade vyrobenia chybných dielcov vykonáte dodatočnú korekciu chýb. Náplň práce už poznáte, zistite, čo za to zamestnávateľ ponúka. Celý inzerát nájdete na Kariéra.sk.

 

  • Pracovník vo výrobe - lakovňa

Miesto výkonu práce: Banská Bystrica
Ponúkaný plat:​ 600 - 810 eur
Nechcete pracovať v noci, prípadne si hľadáte prácu ako absolvent? Táto by vás mohla zaujať. Vašou úlohou bude práca so striekacou pištoľou, lakovanie jednotlivých dielcov a častí, či posúvanie zaschnutých častí do ďalšej výroby. Radi by ste sa o tejto pozícii dozvedeli viac? Dostupná je na Kariéra.sk.

 

  • Pracovník/pracovníčka výroby na 1 zmenu - konečná montáž

Miesto výkonu práce: Banská Bystrica
Ponúkaný plat:​ 600 - 810 eur
Ste manuálne zručný človek a rád/rada skladáte drobné dieliky alebo časti? Radi by ste pracovali iba na jedu zmenu? Na tejto pozícii bude vašou náplňou práce montovanie jednotlivých celkov a/alebo ich častí podľa inštrukcií a návodov, odstraňovanie zistených odchýlok a odovzdávanie hotových výrobkov po zmontovaní na ďalšie spracovanie. Ak chete na ponuku reagovať s vaším životopisom, kliknite na pracovný portál Kariéra.sk.

 

  • Operátor/ka výroby - oddelenie potlače výrobkov

Miesto výkonu práce: Banská Bystrica
Ponúkaný plat:​ 600 - 810 eur
Ide o jednoduchú prácu už s prednastaveným strojom (Tampoprint) na potlač výrobkov. Okrem toho tiež budete ukladať výrobky z lakovne na určené pozície, aby nedochádzalo k nepresnej potlači výrobku, potom budete hotové výrobky ukladať do pripravených prepraviek k ďalšej montáži. Chcete vedieť o tejto ponuke viac? Celý inzerát nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

 

  • Technológ v strojárskom priemysle

Miesto výkonu práce: Námestovo
Ponúkaný plat:​ 800 - 1 250 eur
Budete pracovať s najlepšími strojárskymi technológiami, vašou úlohou na tejto pozícii bude uplatnenie technických dokumentov do systému, korekcia výrobných postupov, optimalizácia programov a postupov a aj komunikácia s klientom v anglickom a slovenskom jazyku. Čo všetko zamestnávateľ ponúka za túto prácu? Dozviete sa v ponuke zverejnenej na portáli Kariéra.sk.

Viac o téme: Práca vo výrobe Práca na strednom slovensku
  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: Zdroj: Kariera.sk; Foto: gettyimages

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy