Práca na strednom Slovensku: Elektrotechnici, poďte si zarobiť

Zdroj: thinkstockpohotos.com

Medzinárodná spoločnosť I.K. Hofmann s.r.o., ktorá má viac než 30-ročné skúsenosti v oblasti sprostredkovania práce a agentúrneho zamestnávania, hľadá zamestnancov pre svojich klientov. Spoločnosť obsadzuje štyri pozície, pozrite sa, aké.

 

 

 

 

  • Technológ

Miesto výkonu práce: Námestovo
Ponúkaný plat: 800 - 1 000 eur
Vašou úlohou na tejto pozícii bude uplatniť technické dokumenty do systému, korekcia výrobných postupov, ale aj optimalizácia programov a postupov. Čaká vás tiež komunikácia s klientom v slovenskom a anglickom jazyku. Zamestnávateľ okrem uvedeného platu ponúka aj rôzne benefity – zaujímavé školenia, teambuildingy a skvelý kolektív. Zistite o tejto pracovnej ponuke viac, dostupná je na Kariéra.sk.

 

  • Zváračský technológ

Miesto výkonu práce: Brezno
Ponúkaný plat: 1 300 - 1 500 eur
Postaráte sa o technologickú prípravu výroby a špecifikáciu zváracích postupov, o tvorbu a kontrolu technickej dokumentácie pre zváranie, zabezpečenie dodržiavania príslušných zváracích noriem, budete koordinovať zváračov a držať nad nimi odborných dohľad. Táto pozícia je vhodná pre skúsených technológov s vysokoškolským vzdelaním. Že ste to vy? V tom prípade si určite pozrite túto ponuku, ktorá je zverejnená na portáli Kariéra.sk.

 

  • Kontrolór kvality

Miesto výkonu práce: Banská Bystrica
Ponúkaný plat: 580 – 700 eur + zákonné príplatky
Máte skúsenosti zo strojárskej výroby alebo kovoobrábania? Do Banskej Bystrice sa hľadá šikovný/á kontrolór/ka kvality. Vašou úlohou bude kontrola kvality sústružených a frézovaných súčiastok, rozhodovanie o kvalite vyrobených komponentov (chybných a správne vyrobených).  Pri nájdení nekvalitne opracovanej súčiastky ako kvalitár/ka zabezpečíte drobné manuálne úpravy. Chcete vedieť o tejto ponuke viac? Dostupná je na Kariéra.sk.
 

 

  • Operátor vo výrobe s elektrotechnickým vzdelaním

Miesto výkonu práce: Banská Bystrica
Ponúkaný plat: 980 eur
Na tejto pozícii bude vašou úlohou obsluha výrobnej linky, práca s výrobnou linkou na osadzovanie súčiastok. Pracuje sa v stoji na tri zmeny. Pracovné prostredie je čisté, s klimatizáciou, v priateľskom kolektív, zamestnávateľ poskytuje mesačné prémie, vianočný darček a letné a vianočné bonusy. Všetko o ponúkanej práci nájdete v inzeráte zverejnenom na Kariéra.sk.

Viac o téme: Banská bystrica Práca Brezno Námestovo
  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: Foto: gettyimages

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy