Plat v čistom 1500-2100 eur? Poďte si zarobiť ako vodič kamiónu, jazdí sa len na otočku, víkendy voľné

Zdroj: thinkstock.com

Hľadáte si prácu, s ktorej platom by ste mohli lepšie prispieť do rodinného rozpočtu? Stabilná dopravná a špedičná spoločnosť Alkin s tradíciou od roku 1991 hľadá vodičov kamiónovej dopravy. Výhodou v tejto práci je, že sa jazdí len na otočku, cez víkendy budete doma. Páčili by sa vám takéto podmienky aj ponúkaný plat? Využite príležitosť a pošlite svoj životpis na pozíciu Vodič kamiónu.

Ako vodič kamiónu pre spoločnosť Alkin budete mať pridelné auto, jazdiť budete len na otočku a cez víkend budete doma. Ak sa chcete vyhnúť turnusom, u tohto zamestnávateľa ste správne. K ponúkanému platu ponúka odmeny a rôzne prémie - vianočné, veľkonočné a ďalšie benefity. Orientačný plat v čistom ponúka od 1500 až do 2 100 eur.

Spoločnosť hľadá šikovných vodičov, ktorí sú dobre zorientovaní v krajinách Slovensko, Česká republika a Rakúsko. Každý vodič bude mať pridelené vozidlo značky Mercedes/Volvo. Je výhodou, ak už máte skúsenosti s týmito vozidlami.

Vážite si zverené nákladné vozidlo a viete sa oň aj dobre postarať? Presne takých vodičov hľadá spoločnosť Alkin. Za to ponúka okrem platu aj rôzne príplatky a napríklad aj preplatenie vodičského oprávnenia o skupiny C + CE.

Chceli by ste sa dozvedieť viac o tejto pracovnej ponuke? Pozrite si všetky podrobnosti o pozícii Vodič kamiónu a zistite, čo ešte ponúka zamestnávateľ úspešným kandidátom.

Viac o téme: Doprava Práca Vodič kamiónu
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: kariéra.sk; Foto: Getty Images

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy