Platy od 1 100 až po 1 800 eur: Toto sú voľné pracovné miesta v okrese Dunajská Streda

Zdroj: Getty Images

Hľadáte si zaujímavú prácu so slušným platovým ohodnotením? Spoločnosť Chipita Slovakia, ktorej výrobky v podobe sladkých croissantov či chutných snackov určite mnohí poznáte, ponúka voľné pracovné miesta. Poďte pracovať ako plánovač výroby, kontrolór/kontrolórka kvality, referent technickej špecifikácie či ako účtovník/účtovníčka. Akých zamestnancov spoločnosť hľadá a aké výhody im ponúka?

 

 

  • Kontrolór/kontrolórka kvality

Miesto výkonu práce: okres Dunajská Streda
Ponúkaný plat: od 1 100 eur
Na tejto pozícii bude vašou úlohou testovanie a hodnotenie surovín, medziproduktov a hotových produktov. Taktiež budete testovať a analyzovať výsledky z výrobných operácií pre polotovary a hotové výrobky. Na túto pozíciu zamestnávateľ požaduje stredoškolské vzdelanie s maturitou a anglický jazyk na úrovni B1. Úspešnému kandidátovi ponúka dlhodobú, perspektívnu prácu, veľkonočný a vianočný benefit, možnosť kariérneho rastu, pravidelný prídel produktov, ale aj využitie športových a relaxačných zariadení. Celú pracovnú ponuku si môžete pozrieť na Kariéra.sk.
 

  • Referent technickej špecifikácie

Miesto výkonu práce: okres Dunajská Streda
Ponúkaný plat: od 1 100 eur
Evidencia príslušných ERP záznamov pre všetky špecifikácie, aktualizácia všetkých relevantných údajov a zmien v receptúrach či účasť na plánovaní nových projektov a zavádzaní produktov. Toto je časť náplne práce, ktorú budete vykonávať na pozícii referent technickej špecifikácie. Okrem uvedeného platu zamestnávateľ ponúka prácu v stabilnej, medzinárodnej spoločnosti, možnosť profesionálneho rastu, pracovný pomer na dobu neurčitú, veľkonočný a vianočný benefit a ďalšie benefity. Všetko o ponúkanej práci nájdete na Kariéra.sk.
 

  • Účtovník/účtovníčka

Miesto výkonu práce: okres Dunajská Streda
Ponúkaný plat:  1 500 – 1 800 eur ((suma základnej zložky mzdy je uvádzaná ako minimálna, skutočná výška základnej mzdy bude upravená v súlade s odbornou praxou a odbornými znalosťami)
Spoločnosť Chipita Slovakia hľadá šikovného účtovníka/účtovníčku, ktorý/ktorá zvládne vedenie podvojného účtovníctva a kontrolu účtovných dokladov, kontrolu správnosti nákupných dokladov na základe schválených objednávok, zaúčtovanie odberateľských a dodávateľských faktúr, sledovanie a kontrolu pohybov zásob. Celý popis náplne práce, podrobnosti o ponúkanej pozícii a benefitoch pre úspešného kandidáta nájdete na Kariéra.sk.
 

O spoločnosti Chipita Slovakia

Chipita S.A je rýchlo rozvíjajúca sa FMCG spoločnosť so silným medzinárodným zázemím. Chipita je v súčasnosti medzinárodne zastúpená v 3 hlavných skupinách výrobkov - croissanty a podobné výrobky z cesta (7DAYS, fineti, Chipicao), pečené snacky chlebového charakteru (Bake Rolls) a ďalšie výrobky. Produkty Chipita sú vyrábané v 16 výrobných závodoch, v 10 rôznych krajinách.

Viac o téme: Práca Dunajská streda Pracovné ponuky Chipita
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Kariéra.sk

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy