Plat 2 400 - 2 600 eur: Tieto pracovné miesta v Rakúsku a Nemecku sú voľné, poďte si dobre zarobiť

Zdroj: Getty Images

Chcete začať zarábať lepšie? Lákajú vás rakúske či nemecké platy? Ste skúsený elektrikár, vodár/inštalatér alebo stolár a ovládate nemčinu na komunikatívnej úrovni? Ak ste na všetky otázky odpovedali kladne, máme pre vás niekoľko zaujímavých pracovných ponúk. Pozrite sa, čo všetko vám zamestnávatelia na týchto pozíciách núkajú, čo od vás vyžadujú a aké výhody vám v práci poskytnú.

 

 

  • Elektrikár - nástup ihneď

Ponúkaný plat: 2 400 - 2 600 eur
Miesto výkonu práce: Rakúsko
Počet voľných miest: 10
Ste skúsený elektrikár? Poďte si zarobiť do Rakúska na dlhodobé zákazky. Môžete pracovať aj vo dvojici, v rámci dvojice je však nutnosť nemeckého jazyka a auta. Zamestnávateľ ponúka zabezpečenie ubytovania (príspevok), diéty, rakúsku pracovnú zmluvu, zdravotné a sociálne poistenie. Ste spoľahlivý, zodpovedený, flexibilný človek, viete čítať výkresovú dokumentáciu a máte skúsenosti s inštaláciou elektrických rozvodov. prípojok, zariadení, so sekaním a prípravou trás a líšt? Zistite o tejto pracovnej ponuke viac, dostupná je na Kariéra.sk.

 

  • Stolár 

Ponúkaný plat: 2 600 eur
​Miesto výkonu práce: Rakúsko
Počet voľných miest: 10
Vašou úlohou bude výroba nábytku, montážne práce, montáž dverí, zárubní a okien, výroba dielcov na drevodomy a strešné konštrukcie. Nemecký jazyk a auto je nutnosť, možnosť práce aj vo dvojici. Vyžaduje sa dobrá predchádzajúca pracovná prax. Zaujala vás táto ponuka a radi by ste o pozícii vedeli viac? Kliknite na Kariéra.sk.

 

  • Vodár/inštalatér

Ponúkaný plat: od 2 400 eur
​Miesto výkonu práce: Rakúsko
Počet voľných miest: 10
Máte aspoň 3 roky skúseností s vodoinštalatérskymi a kúrenárskymi prácami? Ste remeselne zručný, máte technické myslenie a ste spoľahlivý človek? Zamestnávateľ hľadá jednotlivcov, ale aj zohraté dvojice. Nemecký jazyk je potrebné ovládať na komunikatívnej úrovni, vo dvojici stačí, ak ovláda jazyk iba jeden, je tiež porebné mať vlastné auto. Zamestnávateľ zabezpečuje ubytovanie, ponúka diéty, rakúsku pracovnú zmluvu, možnosť zálohy po prvom odpracovanom týždni. Celú ponuku si môžete pozrieť na Kariéra.sk.

 

  • Elektriár 

Ponúkaný plat: od 2 400 - 2 600 eur
​Miesto výkonu práce: Nemecko
Počet voľných miest: 10
Inštalácia rozvodov, hĺbenie rýh pre káble v stenách, montáž elektrotechnických zariadení, rozvodných skríň, kompletné elektroinštalačné práce, montáž prípojok, elektrických rozvodov a zariadení. Toto všetko bude vašou náplňou práce. Môžete pracovať aj vo dvojici, v rámci dvojice je nutné, aby aspoň jeden ovládal nemecký jazyk, taktiež je potrebné auto. Chcete sa dozvedieť o tejto práci viac? Celý pracovný inzerát nájdete na Kariéra.sk.

Viac o téme: Práca Rakúsko
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Kariéra.sk
 
Staršie správy
Staršie správy