Práca vo výrobe: Tieto miesta s platmi 760 - 1 100 eur sú voľné, pripravte si životopis

Zdroj: thinkstockphotos.com

Hľadáte si prácu vo výrobe? Máme pre vás ponuku voľných pracovných miest. Ak ste z okolia Trnavy alebo Malaciek, tieto pozície by vás mohli zaujať. Pozrite si voľné pracovné miesta na pozíciu operátor/operátorka výroby a zistite, čo vám zamestnávateľ ponúka.

 

 

 

 

 

  • Operátor výroby

Miesto výkonu práce: Malacky, ubytovanie zadarmo
Ponúkaný plat: 760 eur + príplatky + bonusy (po skúšobnej dobe možnosť navýšenia mzdy)
Počet voľných miest: 10
Strojárska spoločnosť hľadá šikovných pracovníkov, ktorých náplňou práce bude obsluha lisov na výrobu plechov pre automobilový priemysel, manipulačné práce s plechmi. Ubytovanie je zadarmo (alebo s príspevkom 100 eur), zamestnanci tiež získajú príspevok na stravovanie vo firemnej jedálni. Celú pracovnú ponuku si môžete pozrieť na Kariéra.sk.

 

  • Operátor výroby

Miesto výkonu práce: Trnava
Ponúkaný plat: 1 000 – 1 100 eur
Počet voľných miest: 5
Na tejto pozícii budete pracovať pre výrobný a montážny závod, ktorý je zameraný na výrobu interiérových obkladov do automobilov. Vašou úlohou bude naťahovanie kože na interiérové doplnky do áut, fixácia kože, koženky na plastové časti a výlisky, taktiež aj kontrola hotových výrobkov. Zamestnávateľ ponúka mzdu 4,55 eur/hod., (po roku navýšenie na 4,66 eur/hod., po dvoch rokoch 5,03 eur/hod.) + príplatky za poobedné a nočné. Okrem toho tiež ponúka príspevok na dopravu, 200 eur bonus (prémie za výkon, kvalitu a produktivitu 140 eur a 60 eur dochádzka) + 13. plat (rozdelený do dvoch častí – letná a zimná časť). Chcete vedieť o tejto pracovnej ponuke viac? Podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Viac o téme: Výroba Trnava Práca Malacky
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Kariéra.sk

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy