Hľadáte si prácu v Nemecku? Tieto ponuky sú voľné, pozrite si, koľko vám tu zaplatia

Zdroj: thinkstockphotos.com

Chcete si dobre zarobiť a neprekážalo by vám za prácou aj vycestovať? Personálna agentúra Edymax ponúka voľné pracovné miesta v Nemecku. Pozrite si, aké pozície sú voľné a koľko by ste si mohli zarobiť.

 

 

 

 

 

  • Výroba plastových komponentov

Miesto výkonu práce: Tschirn, Nemecko
Ponúkaný plat: od 9,79 eur/hod + príplatky
Pracuje sa v stoji pri páse, v závode na výrobu plastových komponentov do automobilov. Budete montovať jednotlivé komponenty, kontrolovať plastové výlisky, povrchovo opracovávať komponenty, taktiež baliť a ukladať na palety. Práca je vhodná aj pre páry. Zamestnávateľ vám po odpracovaní šiestich týždňov zvýši mzdu na 9,93 eur/hod./brutto, dostanete príplatok za odpracované nočné hodiny, nedele či štátne sviatky. Ubytovanie je zabezpečené, spoločnosť tiež ponúka príspevok na dopravu do zamestnania. Viac o tejto ponuke nájdete na Kariéra.sk.

 

  • Operátor výroby v mliekarni

Miesto výkonu práce: Altusried Kimratshofen, Nemecko
Ponúkaný plat: 11,49 eur/hod + príplatky (priemerný mesačný zárobok 1 600 eur po odrátaní nákladov na ubytovanie)
Práca je vhodná pre mužov. Pracuje sa v závode na mliečne výrobky, vašou úlohou budú jednoduché dokončovacie práce vo výrobe, práca so srvátkou, balenie a ukladanie produktov na palety. Pracuje sa vo vlhkom prostredí, pri zvýšenej teplote (27°C). Zamestnávateľ ponúka príplatky za odpracované nočné hodiny, nedele, štátne sviatky, prispeje na ubytovanie aj cestu do Nemecka. Podmienkou získania práce je čistý register trestov, zodpovednosť a dochvíľnosť, dôslednosť v práci a ovládanie nemeckého jazyka na začiatočníckej úrovni A2. Celú pracovnú ponuku si môžete pozrieť na Kariéra.sk.

 

  • Operátor výroby

Miesto výkonu práce: Diespeck - Stübach
Ponúkaný plat: 10 eur/hod + príplatky
Na tejto pozícii bude zodpovedať za odoberanie skiel z rezacieho stola, ukladanie skiel do stojanov. Ide o pomocné práce pri rezaní skla a kompletizáciu viackomorových skiel. Zamestnávateľ ponúka možnosť záloh už po desiatich odpracovaných zmenách, príspevok na ubytovanie, preplatenie nákladov na cestu do Nemecka, istotu dlhodobého zamestnania, priemerný čistý zárobok 2 000 eur. Ak ste fyzicky zdatný, máte dobrý zdravotný stav, ste presný, spoľahlivý a ovládate nemčinu ako úplný začiatočník (A1), zašlite vás životopis na túto pracovnú ponuku. Inzerát s pozíciou Operátor výroby nájdete na Kariéra.sk.

Viac o téme: Nemecko Práca

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy