Zelený ufón si hľadá kolegov: Alza.sk ponúka voľné pracovné miesta, pozrite sa, koľko si môžete zarobiť

Zdroj: Getty Images

Spoločnosť Alza.sk patrí medzi TOP slovenské obchody s elektronikou. Práve teraz rozširuje svoje rady zamestnancov a hľadá nových ľudí. Pozrite si štyri aktuálne voľné pracovné pozície a zistite, či budete práve vy novým kolegom známeho zeleného mimozemšťana, ktorý je hlavnou tvárou spoločnosti Alza.

 

 

 

 

  • Konzultant predaja

Miesto výkonu práce: Bratislava – Petržalka
Ponúkaný plat: 630 eur + variabilná zložka, v priemere 1 100 eur
Ste absolvent a hľadáte uplatnenie? V Alza.sk vás naučia, ako si zarobiť. Stačí, ak máte nadšenie a chuť pustiť sa do obchodovania a nebojíte sa ísť do vecí naplno. Orientujete sa v technických parametroch a viete, aký je rozdiel napríklad medzi full HD a 4K televízorom? Potom máte veľké šance získať túto prácu. Okrem platu vám zamestnávateľ ponúkne možnosť ovplyvniť výšku výplatu svojou šikovnosťou, kvalitný adaptačný proces na materskej pobočke v Prahe, možnosť kariérneho rastu, benefity odo dňa nástupu či zľavy na produkty. Chcete vedieť o tejto ponuke viac? Kliknite na Kariéra.sk.

                                  

  • Skladník - Logistické centrum Senec

Miesto výkonu práce: Senec
Ponúkaný plat:3,70 eur/hodina + variabilná zložka mzdy
Spoločnosť Alza.sk sa nezaobíde bez perfektne fungujúcej logistiky. Ak sa chcete stať súčasťou tohto dobre namazaného stroja, ktorý sa stará o poriadne a včasné dodanie tovaru zákazníkovi, zbystrite pozornosť. Alza vám ponúka prácu v čistých a moderných skladoch, v ktorých vládne priateľská atmosféra. Vašou úlohou na tejto pozícii bude starať sa o to, aby zákazníci dostali svoj tovar a popritom sa môžete poobzerať, čo by ste si vy sami mohli zadovážiť so zamestnaneckou zľavou. Môžete si vybrať, či budete robiť na príjme, pickovaní, balení alebo expedícii – Ala ponúka možnosť prejsť si všetkými oddeleniami. Na výkon tejto pozície je nutná manuálne zručnosť. Zaujímajú vás ďalšie informácie o tejto ponuke? Nájdete ju na Kariéra.sk.

 

  • Operátor call centra s nemčinou

Miesto výkonu práce: Komárno
Ponúkaný plat: 730 eur + variabilná zložka mzdy
Alza.sk sa neustále snaží zlepšovať svoje služby a a snaží sa čo najviac priblížiť svojim zákazníkom. Preto otvára novú pobočku zákazníckeho servisu a vy môžete byť jej súčasťou. Čo vás čaká na tejto pozícii? Budete sedieť pri počítači a pracovať v internom systéme, v ktorom zistíte všetko o objednávkach tovarov a o človeku, s ktorým telefonujete. Vašou úlohou mu bude poradiť a pomôcť. Budú vás čakať niekedy dlhé telefonáty a e-maily, preto zamestnávateľ požaduje asertívny, zákaznícky orientovaný prístup a udržanie si úsmevu na perách. Na pozíciu budete pripravený vďaka adaptačnému programu. Ak chcete reagovať na túto pozíciu, kliknite na Kariéra.sk.
 

  • Operátor call centra so slovenčinou

Miesto výkonu práce: Komárno
Ponúkaný plat: 650 eur + variabilná zložka mzdy
Chcete sa stať súčasťou novej pobočky zákazníckeho servisu Alza.sk? Teraz máte šancu, do svojho tímu hľadajú operátorov call centra so slovenčinou. Pridajte sa do tímu komunikatívnych ľudí, ktorý dokáže odpovedať aj na tie najzamotanejšie otázky zákazníkov. Budete im pomáhať vybaviť všetko ohľadom objednávok i reklamácií. Pracovať budete s interným systémom, budete vybavovať e-maily aj telefonáty. Ak ste asertívny, zákaznícky orientovaný a nestrácate úsmev na perách, budete vhodným kandidátom na túto pozíciu. Chcete vedieť o tejto práci viac? Všetky informácie a kontaktné údaje nájdete na Kariéra.sk.

 

Viac o téme: Práca Alza

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy