Kariéra v Central Parku

Kariera v central parku logoKariera v central parku logo

Prázdninové kariérne podujatie, už po tretí krát, prinesie návštevníkom možnosť poradiť sa s odborníkmi na témy spojené so zamestnaním. V roku 2019 sa letná Kariéra uskutoční v atraktívnom prostredí Central Parku v OC Centrál počas 3 dní, vždy raz za mesiac. Opäť nebudú chýbať odborníci, ktorí s vami prekonzultujú, ako si nájsť prácu snov, ako napísať správne životopis, ale aj to, ako sa v kariére posunúť či úplne zmeniť oblasť, v ktorej sa zamestnáte. Novinkou budú Afterwork koncerty známych slovenských interpretov, ktoré budú nasledovať vždy po kariérnom programe.

Vo štvrtok 27.6. od 15:00 do 19:00 návštevníkov Central Parku čaká renomovaná odborníčka Josephine M. Swift, ktorá je garantom projektu. Na základe jej 20-ročných skúseností v oblasti ľudských zdrojov, doma aj v zahraničí, určite každému poskytne cenné rady a tipy. Zameriame sa hlavne na oblasť gastronómie, kde je dopyt po zamestnancoch vysoký, takže nájsť si takéto zamestnanie je pomerne jednoduché. Dozviete sa, aké predpoklady by mal spĺňať vhodný kandidát na čašníka, čo vám táto práca okrem finančnej odmeny môže priniesť.

Pre všetkých záujemcov je pripravený aj bohatý kariérny program s SPP. Predovšetkým pre študentov a absolventov bude zaujímavá prezentácia SPP Graduate programu alebo portálu challengest.com, kde im firmy z rôznych oblastí podnikania ponúkajú možnosti zamestnania a spolupráce. Nebudú chýbať kvízy s odmenami. 

Kto by mal záujem o brigádu, tak má na podujatí Kariéra v Central Parku možnosť stretnúť sa s ľuďmi zo spoločnosti  Junglee, ktorí sú profesionálnymi lovcami mladých talentov a brigádnikov.

Od 18:00 budeme vyberať spolu s návštevníkmi letný koktejl, ktorý vás naštartuje pred pracovným pohovorom. Barman z Benčík Culinary Group pripraví zaujímavé zdravé nealko nápoje a vy rozhodnete, ktorý sa stane drinkom Kariéry v Central Parku. 

Podvečer o 19:00 Kariéra v Central Parku vyvrcholí príjemným letným koncertom skupiny Funkiez.

Ďalšie kariérne popoludnia návštevníkov čakajú 25.7. a 22.8.2019.

Cieľom projektu Kariéra v Central Parku  je poskytnúť zamestnancom možnosť zvyšovania ich osobnej hodnoty na trhu práce a zamestnávateľom a firmám ponúknuť nástroj na nábor nových zamestnancov alebo na budovanie vlastného Employer Brandingu, ktorý je horúcou témou dneška.

Organizátorom projektu je Zoznam.sk, prevádzkujúci portály Kariera.sk a Karierainfo.sk. Ďalším organizátorom je MW Promotion, s. r. o.

 

Program:

15:00 – 19:00     Osobné konzultácie a poradenstvo s personálnou špecialistkou Josephine M. Swift . Hľadáš brigádu alebo trvalé zamestnanie v gastronómii?  Poradíme ako na to.

Alebo ťa zaujíma, ako má vyzerať správny životopis a čo je to motivačný list? Inšpirácie pre tvoju kariéru získaš úplne zadarmo od odborníkov.   

                           

15:00 – 19:00     Zorientuj sa v džungli ponúk -  brigády pre študentov každého veku, osobné konzultácie, poradenstvo JUNGLEE

Kariérny program s SPP

16.30 – 17.00    Platená stáž v SPP

.. a cenné skúsenosti do vašej budúcnosti. Končíte školu? V SPP máte dvere otvorené.

 

17.10 – 17.30    Prezentácia portálu challengest.com

Urob kariéru v nadnárodných firmách. Prezentácia portálu s výzvami pre vysokoškolákov.

 

17.40 – 18.00    Kvíz o SPP

Hraj a vyhraj super ceny.

 

18.10 – 18.30    Naučte sa reč tela na pohovor

 

18.40 – 19.00    Kvíz - energia na filmovom plátne

Vyhrajte cool odmeny.

 

18:00 – 19:00     Namiešame ti zdravý letný koktejl na pracovný pohovor

19:00 – 20:00     Koncert skupiny FUNKIEZ

Kapela hrá od roku 2006 našlapaný, horúci, tanečný funky repertoár, ktorý je zostavený zo svetových top funky hitov a vlastných skladieb. Pozostáva z vynikajúcich muzikantov, má prepracovaný repertoár, nádhernú speváčku a energickú show.

  • Autor: © Zoznam
 
Staršie správy
Staršie správy