Posledná prázdninová kariérna streda na Magio Pláži

Každú augustovú stredu mali návštevníci Magio Pláže možnosť riešiť kariérne témy v príjemnej prázdninovej atmosfére. Túto stredu 29.8.2018 podujatie končí. Využite preto poslednú šancu bezplatne si skonzultovať svoj životopis, alebo si vyskúšať tréningovo pracovný pohovor s odbornou garantkou projektu Josephine M. Swift. Bude vám k dispozícii od 15:30 do 18:00.

Tí, ktorí už zamestnanie máte, sa určite dostávate na pracovisku do situácií, kedy neviete ako reagovať, ako povedať kolegovi alebo šéfovi, že vám niečo vadí. Poradiť sa môžete s Pavlom Ulmanom, trénerom a konzultantom zo spoločnosti Consultator s.r.o., ktorý sa špecializuje na efektívnu firemnú komunikáciu.   

Aj keď už prázdniny končia, určite študenti ocenia ponuku spoločnosti JUNGLEE. S ich pomocou sa môžete  zorientovať v džungli najrozličnejších študentských brigád v rôznych lokalitách Slovenska, v rôznom veku a v rôznych prácach.

Všetky aktivity prázdninovej kariéry na Pláži sú zadarmo. Čakáme ťa na Magio Pláži v kariérnom centre oproti športovým ihriskám.

Posledná prázdninová kariérna streda Galéria fotiek (3)

Posledná prázdninová kariérna streda Galéria fotiek (3)

  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: MW Production
Staršie správy
Staršie správy