Kam na strednú školu? Kam z vysokej školy?

V stredu 22.8.2018 sa zameriame počas Prázdninovej kariéry na Pláži na študentov. S rozhodovaním, kam na strednú školu, ale aj kam z vysokej, môžu pomôcť návštevníkom Magio Pláže odborníci z SPP.

Od 15:30 sa dozviete viac o odbore Technik energetických zariadení budov, ktorý sa dá študovať na siedmych stredných odborných školách. Odborníkov v tejto oblasti je málo a sú na trhu práce veľmi žiadaní. Pre všetkých je k tomu pripravený kvíz „Šetríme energiu“ s darčekmi za jeho absolvovanie.

Veľmi zaujímavé ponuky sú pripravené pre študentov vysokých škôl. Dozviete sa viac o Graduate programe v SPP, ktorý je vhodný predovšetkým pre štvrtákov. V neformálnej a príjemnej atmosfére budú zamestnanci SPP hovoriť o svojich skúsenostiach s týmto programom, ktorý ponúka platenú stáž, neskôr part-time job až nakoniec možnosť trvalého zamestnania. 

Od 15:30 bude k dispozícii, tak ako každú kariérnu stredu, odborná garantka projektu Josephine M. Swift. Bezplatne poskytuje poradenstvo a konzultácie v oblasti prípravy na pracovný pohovor, pomôže vám zdokonaliť váš životopis alebo napísať motivačný list.

Všetky aktivity Prázdninovej kariéry na Pláži sú zadarmo. Čakáme vás na Magio Pláži v kariérnom centre oproti športovým ihriskám.

Program

Kam na strednú školu? Galéria fotiek (3)

  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Kariéra na pláži, Foto: shutterstock
Staršie správy
Staršie správy