Chceš ísť vlastnou cestou? Nájdi si cestu do SBA

Ako spraviť z nápadu reálny biznis? Ako si založiť firmu alebo živnosť? Ako pripraviť biznis plán a ako získať kapitál a expandovať? Ak si sa rozhodol, že chceš ísť vlastnou cestou a chceš podnikať alebo už podnikáš ale chceš rásť, potom si to ty, koho hľadáme a v SBA /Slovak Business Agency/ čakáme. S podporou SBA nebudeš o biznise iba snívať, ale reálne podnikať.

Preto neváhaj a naštartuj  svoje podnikanie už teraz. K podnikaniu síce potrebuješ dobrý nápad, ale rozhodujúce sú informácie a podpora, a to ti v SBA poskytneme. Preto chceme byť tvojou prvou voľbou a rozhodujúcim kontaktom pri štarte tvojho  podnikania a prvou voľbou keď už podnikáš a chceš sa poradiť.

Ak ťa to zaujalo, vidíme sa 25.8. a 26. 8. 2017 na Magio pláži, kde ťa okrem na mieru ušitých informácií čaká zaujímavý program, ktorý nikoho nebude nudiť.  Môžeš sa zabaviť, vyskúšať svoju kreativitu, zalietať si s dronom, otestovať sa v originálnom kvíze, dobiť telefón na bicykli, vytvoríš si vlastný šperk  a dozvieš prečo je potrebné ochrániť si patent.  Okrem toho sa neformálne dopracuješ  k informáciám pre podnikateľov začiatočníkov, ale aj pokročilých, dozvieš sa aká je vízia SBA, naše poslanie a aktivity. Príď, lebo nás zase zaujíma, čo teba zaujíma a sme pripravení odpovedať na každú otázku.

Zoznámte sa s SBA:

My v SBA vieme, že podnikanie na Slovensku potrebuje  hlavne podporu a to nielen finančnú ale komplexnú. Preto je základnou víziou SBA, aby bola prvou voľbou pre slovenské firmy pri ich vzniku, ale aj rozvoji a  podporiť tak rozhodujúci segment ekonomiky akým je malé a stredné podnikanie. Z našich skúseností vieme, že si podnikatelia v  rôznych štádiách podnikania  kladú rôzne otázky, riešia rôzne problémy  a potrebujú rôznu podporu. A to je naša úloha: poskytovať komplexnú podporu a pomoc ako aj informácie, pretože chceme byť pri vašich úspechoch ale aj keď rozmýšľate ako ďalej.

SBA je kľúčová a najstaršia špecializovaná inštitúcia na Slovensku  z hľadiska podpory malých a stredných podnikov na Slovenku, je synonymom jedinečného spojenia verejného a súkromného sektora a Národné podnikateľské centrum predstavuje ucelený systém podpory podnikania, kde získaš odpovede na mnohé otázky. Napríklad keď si kladieš otázku ako ďalej keď máš nápad, ako vlastne postupovať keď si sa rozhodol podnikať, kde získať financie a biznis partnera, alebo potrebuješ mentoring či si len jednoducho stratený v zákonoch ... Keď sa staneš súčasťou Národného podnikateľského centra, môžeš získať komplexnú podporu a nebudeš musieť strácať energiu hľadaním rôznych informácií, na viacerých miestach.

Zoznámte sa s NPC:

Máme pre teba pripravené konkrétne nástroje podpory ako sú rôzne programy a služby, ktoré môžeš využiť či už ako podnikateľ a tvrdo makáš alebo ten kto začína, alebo sa iba rozhoduje pre podnikanie. Pomôžeme ti napríklad akcelerovať a získaš know how ako rozbehnúť svoje podnikanie. Máme pre teba pripravených množstvo odborných školení, workshopov, prezentácií odborníkov, poradíme ti kde získať financie, ako si pripraviť biznis plán a samozrejmosťou je množstvo networkingových príležitostí. Ak chceš získať nové skúsenosti, môžeš s nami vycestovať na zahraničnú stáž, alebo sa ti možno bude viac hodiť  možnosť v priestoroch nášho inkubátora získať poradenstvo, mentoring, priateľské podmienky na prenájom priestorov. Poradíme ti tiež ako rásť a preniknúť na trhy  za hranicami  Slovenska. Pre kreatívcov je tu v ponuke náš Creative Point, kde môžeš na  rozvíjanie svojich kreatívnych nápadov  využívať najmodernejšie technologické vybavenie, ktoré čaká už len na teba.

Okrem toho je pre teba k dispozícii naše klientske podnikateľské centrum Front Office, ktoré spája viacero klientskych pracovísk, kde ti naši vyškolení zamestnanci pomôžu face-to-face zorientovať sa v širokej palete služieb, poskytovaných v rámci štátnych programov a aktivít SBA, národných projektov realizovaných SBA samostatne i v spolupráci s partnermi a tiež portfólia zmluvných partnerov.

Viac na www.sbagency.sk.

Viac o téme: Na Pláž Magio Práca Kariéra Zamestnanie Aktivity Pláži
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Slovak Business Agency
 
Staršie správy
Staršie správy