Tretia kariérna streda bola o platoch a zárobkoch. O čom bude ďalšia?

Originálny letný projekt Kariéra.sk na Pláži pokračoval minulý týždeň na rozhorúčenej bratislavskej Magio Pláži už treťou kariérnou stredou.

Každý týždeň štartuje „kariérna streda“ o 15:00 h. poradenstvom a osobnými konzultáciami „za zatvorenými dverami“ s Josephine M. Swift, ktorá je odborným garantom projektu a má za sebou dlhoročné skúsenosti z oblasti personalistiky a ľudských zdrojov z USA a zo Slovenska. Témy konzultácií sú otvorené, ľudia sa môžu na Josephine obrátiť s akýmikoľvek kariérnymi témami.  

Jednou z najzaujímavejších aktivít uplynulej stredy bola prednáška Josephine M. Swift „Ako si vypýtať dobrý plat? a prednáška Ivana Jurkoviča z JUNGLEE na tému „Dá sa slušne zarobiť aj na brigádach?“.

Tretia kariérna streda bola Galéria fotiek (7)
   
Tretia kariérna streda bola Galéria fotiek (7)
        
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Súčasťou nového letného projektu na Magio Pláži je aj team JUNGLEE, ktorý poskytuje osobné poradenstvo a pomoc pri zorientovaní sa v džungli brigád, nielen pre študentov. Do projektového teamu patria aj lektorky jazykovej školy The Bridge, ktoré so záujemcami konzultujú prípravu CV v angličtine alebo pomôžu pripraviť ľudí na pracovný pohovor v angličtine.

Tretia kariérna streda bola Galéria fotiek (7)
     
Tretia kariérna streda bola Galéria fotiek (7)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O čom bude ďalšia kariérna streda, 9.8.?

Do projektu Kariéra.sk na Pláži vstupuje nový partner, Štátny inštitút odborného vzdelávania. Svojimi aktivitami na Magio Pláži, zameranými na duálne vzdelávanie, chce pomôcť mladým ľuďom nájsť svoje kariérne uplatnenie na Slovensku. Ich letná kampaň #MojaPracaMaZmysel postupne na svojich stránkach a sociálnych sieťach predstavuje 8 úspešných ľudí, ktorí skončili strednú odbornú školu a cez ich príbehy predstavuje 8 profesií, ktoré sú v súčasnosti na Slovensku doslova ohrozené a doslova nedostatkové na trhu práce. 

Tretia kariérna streda bola Galéria fotiek (7)

 

Už budúcu stredu, 9.8. v spolupráci so Štátnym inštitútom odborného vzdelávania pripravujeme prednášku Táni Rosovej pre násťročných a ich rodičov na tému „Ako si správne vybrať strednú školu“ a v moderovanej diskusii Josephine M. Swift „Profesia železničiar: Je pre kariéru nevyhnutná vysoká škola?“ sa predstaví so svojim osobným príbehom Katka Lancuchová, ktorá urobila zaujímavú kariéru na železnici aj bez vysokej školy.

Tretia kariérna streda bola Galéria fotiek (7)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Vstup nového partnera, Štátneho inštitútu odborného vzdelávania do projektu môže osloviť mladých ľudí, ktorí majú záujem nájsť si zamestnanie alebo sa zaujímajú o svoju kariéru napr. aj výberom vhodnej strednej školy. Aktivity im môžu pomôcť zorientovať sa na slovenskom trhu voľných pracovných miest, odborov a profesií, ktorých je nedostatok. Môže mladých ľudí inšpirovať k správnemu výberu školy alebo výberu vhodného zamestnania s reálnym uplatnením na Slovensku.

Kariérna streda 9.8. začína na Magio Pláži o 15:00 h.

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 7
Viac o téme: Na Pláž Magio Práca Kariéra Zamestnanie Aktivity Pláži
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Magio pláž; Kariera.sk; Foto: Magio pláž
 
Staršie správy
Staršie správy