Toto vám o platoch nikto nepovie: Príďte zistiť všetko o mzdách na Magio pláž

Nový letný projekt „Kariéra.sk na Pláži“ pokračuje na Magio Pláži ďalšou kariérnou stredou. A čo vás čaká, pokiaľ ste sa rozhodli využiť leto okrem iného aj na kariérny posun?

Už tradične začínajú aktivity o 15:00 h osobnými konzultáciami a poradenstvom Josephine M. Swift, odbornej garantky projektu Kariéra.sk na Pláži na tému „Ako byť úspešný na pracovnom pohovore“ a túto stredu pribudne aj „CV – ako ho správne napísať a vedieť si ho obhájiť“. Pokiaľ máte záujem, prineste si so sebou na Magio Pláž 2 kópie vášho CV a s Josie si ho môžete skonzultovať.   

V priestoroch Techloungu na 1. poschodí začína od 16:30 h prednáška o platoch a študentských zárobkoch na tému Kedy? Ako? Mali by sme sa pýtať na plat na pracovnom pohovore?  A dá sa zarobiť na študentských brigádach? K tejto téme budú mať čo povedať Josephine Swift a Ivan Jurkovič z JUNGLEE. 
 
Od 15:00 do 18:00 h vám pomôžu zorientovať sa v džungli študentských brigád na celom Slovensku pre študentov akéhokoľvek veku vám a skonzultujú s vami všetky veci, ktoré chcete vedieť, zástupcovia JUNGLEE.

S lektorkami jazykovej školy The Bridge sa môžete od 16:30 do 18:00 hod. pripraviť na pracovný pohovor v angličtine, napísať CV alebo si individuálne otestovať úroveň svojej angličtiny.

Priestory projektu Kariéra.sk na Pláži na bratislavskej Magio Pláži sú však otvorené pre všetkých 7 dní v týždni. K dispozícii sú tablety, prostredníctvom ktorých si môžete otestovať online svoje jazykové zručnosti (angličtina, nemčina) alebo počítačové znalosti a hneď po skončení testu získať aj vyhodnotenie. Informáciu o dosiahnutej jazykovej úrovni alebo počítačovej znalosti si môžete pridať k svojmu životopisu.

Tretia kariérna streda začína 2. augusta od 15:00 na Magio Pláži. 

Toto vám o platoch Galéria fotiek (2)

 

Viac o téme: Na Pláž Magio Práca Kariéra Zamestnanie Aktivity Pláži
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Magio pláž; Kariera.sk; Foto: Shutterstock
Staršie správy
Staršie správy