Ako dopadla druhá kariérna streda? Dávalo sa pozor na ústa!

Chladná a rozfúkaná druhá kariérna streda na bratislavskej Magio Pláži naštartovala svoje kariérne aktivity osobnými konzultáciami na tému „Ako byť úspešný na pracovnom pohovore“. Svoje 19-ročné skúsenosti pôsobenia v oblasti personalistiky a ľudských zdrojov v USA a na Slovensku dáva do svojho poradenstva týždeň čo týždeň Josephine M. Swift, odborná garantka nového letného projektu „Kariéra.sk na Pláži“.

Ľudí, ktorí sa na Josephine obracajú, zaujímajú veľmi rôznorodé otázky. Od tvorby a obhajoby CV, nácviku pracovného pohovoru, upozornenia na chyby v komunikácii či vystupovaní, postupu ako si nájsť „dream job“, až po plat, povýšenie či kariérny postup. Ku osobným konzultáciám Josephine povedala: „Všetko sa deje vo dvojici za zatvorenými dverami, takže ľudia sú veľmi otvorení a zaujímajú sa o veci, ktoré by pred fórom nikdy nepovedali.“  

Veľmi príjemnou až rodinnou atmosférou v úzkom kruhu ľudí začala v priestoroch Techloungeu prednáška na veľmi zaujímajú tému Ako udržať občas jazyk na uzde a čo robiť, aby mi takmer všetci rozumeli? Veľmi odľahčene, vtipne a súčasne profesionálne o tejto téme hovoril Paľo Ulman zo spoločnosti Consultator.Skôr ako o prednášku išlo o diskusiu a rozhovor s ľuďmi, ktorí prišli napriek tomu, že len tak mohli sedieť na Pláži s drinkom v ruke. V druhej časti prednášky pokračovala už Josie Swift s témou Takto nie! Najčastejšie chyby, ktorých by ste sa mali vyvarovať na pracovnom pohovore. Veľmi poučné.

Ako dopadla druhá kariérna Galéria fotiek (6)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  

 

 

 

Ako dopadla druhá kariérna Galéria fotiek (6)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prednáška Paľa Ulmana a Josie Swift  

Pre tých, ktorí sa chcú zorientovať v džungli najrozličnejších študentských brigád v rôznych lokalitách Slovenska, v rôznom veku a v rôznych prácach bude počas každej kariérnej stredy pre záujemcov zástupca spoločnosti JUNGLEE. Okrem toho, že majú prepracovaný online systém registrácie a hľadania si práce, počas kariérnych stried vedia osobne poradiť a pomôcť.  

 

Ako dopadla druhá kariérna Galéria fotiek (6)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
JUNGLEE na kariérnej strede 

 

Na kariérnej strede nesmie chýbať angličtina. Podľa nás nutnosť, ak chcete makať na svojej kariére. Jazyková škola The Bridge bude na každej kariérnej strede zastúpená svojimi lektorkami, ktoré vedia s vami urobiť pracovný pohovor v angličtine alebo s vami urobiť individuálne otestovanie úrovne vašej angličtiny.Všímame si, že návštevníci Magio Pláže majú „blok“ hovoriť anglicky alebo čokoľvek konzultovať v angličtine. Ale keďže platí „ťažko na cvičisku, ľahko na bojisku!“, využite aktivity Kariéra.sk na Pláži. Všetky vám zaručene pomôžu vo vašej kariére a všetky sú počas celého leta na Magio Pláži zadarmo.

Ako dopadla druhá kariérna Galéria fotiek (6)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Lektorky jazykovej školy The Bridge 
 

Ak chcete makať na svojej kariére, stretneme sa ďalšiu, v poradí už tretiu kariérnu stredu 9.8. na Magio Pláži. 

 

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 6
Viac o téme: Na Pláž Magio Práca Kariéra Zamestnanie Aktivity Pláži
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Magio pláž, Kariera.sk; Foto:
Staršie správy
Staršie správy