„Ako udržať občas jazyk na uzde“ a čo robiť, aby mi takmer všetci rozumeli?

Ilustračné fotoIlustračné foto

V rámci projektu Kariera.sk na Pláži bude hosťom aj Pavel ULMAN, tréner a konzultant zo spoločnosti Consultator s.r.o. Pavel poskytuje špecifické konzultačné služby v Čechách a na Slovensku od roku 2004. Opiera sa o svoje manažérske skúsenosti, dávno objavené pravdy, zmysel pre humor a príbehy z reálneho života, pomocou ktorých vytvára zapamätateľnú stopu v hlavách účastníkov. Jeho špecializáciou sú komunikačné a predajné tréningy.

 


„Od komunikácie sa v každom segmente trhu očakáva niečo iné“ tvrdí Pavel Ulman na základe svojich skúseností z atómovej elektrárne, banky, kaviarne, logistického centra, či z farmaceutického biznisu.

V dnešnej rýchlej dobe je efektívna komunikácia potrebná viac, ako kedykoľvek v minulosti. Sme šikovní, vzdelaní, jazykovo vybavení, absolvovali sme mnoho školení a predsa sa opakovane dopúšťame fatálnych omylov a chýb, keď sme presvedčení, že sme kolegovi, klientovi či partnerovi odovzdali jasnú a jednoznačnú  informáciu. Že to tak nie je, zistíme možno hneď, možno až vtedy, keď je výsledok výrazne odlišný od našej predstavy. Poďme sa spolu znovu pozrieť na to, ako si pomocou efektívnej komunikácie uľahčiť život, ušetriť čas a sklamanie.

A že jazyk treba občas držať na uzde je fakt, o ktorom si tiež niečo povieme v stredu, 26. júla 2017 na Magio pláži na podujatí Kariera.sk na pláži.

Kariera.sk na pláži Galéria fotiek (4) Zdroj: kariera.sk

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 4
Viac o téme: Na Kariéra Pohovor Tréning Tréner Pavel Pláži Komunikačný Konzultant Uhler
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: PR článok; Foto: thinkstockphotos.com; Magio pláž
Staršie správy
Staršie správy