Máte na pracovnom pohovore stiahnuté hrdlo?

Atmosféra na Magio plážiAtmosféra na Magio pláži Zdroj: magio plaz

Pracovný pohovor je takmer pre každého stresovou situáciou. Je však najdôležitejším vstupným krokom k získaniu zamestnania a k naštartovaniu kariéry. Ako sa čo najlepšie pripraviť na pracovný pohovor, ako sa vyrovnať so stresom a ako uspieť u potenciálneho zamestnávateľa, to sa dozviete každú stredu na Magio pláži v rámci projektu Kariéra.sk na pláži.

Kariéra.sk na pláži je jedinečný letný projekt venovaný kariére. Cieľom je poskytnúť zamestnancom priestor na zlepšenie ich prezentácie u potenciálneho zamestnávateľa. Zamestnávateľom a firmám nástroj na prezentáciu značky ponúka získanie nových zamestnancov.

Odborným garantom tohto inovatívneho letného projektu je Josephine M. Swift, renomovaná personálna manažérka, ktorá záujemcom poskytne bezplatné konzultácie, „one to one“ rozhovory, workshopy a prednášky na rôzne zaujímavé témy.

Josephine M. Swift Galéria fotiek (12) Josephine M. Swift Zdroj: magio plaz

Josephine Swift má viac ako 19-ročné profesionálne skúsenosti v oblasti ľudských zdrojov na Slovensku, ale aj v renomovaných firmách v zahraničí. Bola personálnou riaditeľkou hotela Crowne Plaza Bratislava, riešila poradenstvo v oblasti ľudských zdrojov pre Elements Resort Šamorín či pre hotel Lindner Bratislava. V minulosti pracovala v oblasti personalistiky pre nadnárodné spoločnosti KPMG, Lenovo, Alcatel či Trenkwalder. Má titul Doctor of business administration z Belford University Humble, Texas. Absolvovala množstvo odborných školení a seminárov.

Moja filozofia je: „Nech nikdy nezistia, že sa potím a že som v strese!“ hovorí Josephine Swift.

Už túto stredu od 14.00 do 16.30 hod. na Magio pláži môžete vyskúšať cvičný pracovný pohovor s renomovanou personalistkou v príjemnej letnej atmosfére priamo na Magio pláži. Okrem toho vás čaká aj kurz líčenia na pracovný pohovor v spolupráci s dm drogerie, kde sa dozviete, akou vizážou spravíte u potenciálneho zamestnávateľa najlepší dojem.

Kariera.sk na pláži Galéria fotiek (12) Zdroj: kariera.sk

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 12
Viac o téme: Pohovor Magio pláž Kariera.sk
  • Autor: © Zoznam
  • FOTO: Kariera.sk, Magio pláž
  • Zdroj: karierainfo.sk
 
Staršie správy
Staršie správy