Čím sa živia mamina a tatko? Opis práce rodičov vás pobaví

Zdroj: Gettty Images

Čo by povedali deti, ak by ste sa ich spýtali na povolanie ich rodičov? Najmä opisy malých detí môžu v niektorých prípadoch vyznieť naozaj komicky. Prečítajte si výber najvtipnejších odpovedí detí, ktoré dostali otázku, čím si zarábajú na živobytie ich rodičia. Garantujeme, že sa dobre pobavíte.

 

Posúva papiere a dvíha telefóny
Učiteľka sa dcéry spýtala, čo robí jej ocko. Malá odpovedala, že celý deň len presúva papiere a dvíha telefóny. Jej otec je sudca.

Dieťa majiteľov márnice
Jeden chlapček na otázku, čo robia jeho rodičia, odpovedal, že sa hrajú s mŕtvymi ľuďmi.

Zarába si jedením popkornu
Keď som bol malý a niekto sa ma spýtal, čo robí môj otec, odpovedal som, že si zarába jedením popkornu. Lebo vždy, keď som za ním prišiel do kancelárie, mi dal do ruky vrecko s popkornom a mal som na neho čakať. To jediné mi utkvelo v pamäti z jeho zamestnania a tak som to vždy použil ako odpoveď.

Mama pašeráčka
Ako dieťa som každému hovoril, že moja mama je pašeráčka. Pracovala ako zahraničná redaktorka a veľa cestovala po svete. Zo svojich ciest často doniesla rôzne predmety a niektoré z nich aj predávala. V mojich predstavách takto vyzerala práca pašeráka.

Chcem byť ako dedko
Moje dieťa mi povedalo, že chce byť právnik ako dedko, lebo potom bude môcť: "...sedieť a lúštiť krížovky." Môj otec je obhajca, ale vždy, keď ho moje dieťa videlo, nebol v práci a venoval sa svojej záľube - krížovkám.

Mama je slúžka
Som žena v domácnosti, no moje dieťa v škole učiteľke povedalo, že som chyžná.

Kope a hľadá
Môj otec robil vrtného inžiniera, no ako dieťa som každému hovoril, že kope v zemi a hľadá vecičky.

Bohatým berie a chudobným dáva
Keď som bola malá, na otázku, čo robí môj otec, som odpovedala, že dáva peniaze tým, ktorí to potrebujú a berie tým, ktorí ich nepotrebujú. Môj otec bol politik.

Maklér očami dieťaťa
Moja mama pracovala ako maklérka, no ja som ako dieťa ostatným hovorila, že dostáva výplatu za to, že chodí cudzím ľuďom do domu.

Oblieva ľudí chemikáliami
Môj otec pracoval ako chemik, no ja som každému hovorila, že oblieva ľudí toxickými chemikáliami.

Viac o téme: Deti Povolanie
  • Autor: © Zoznam/boredpanda
  • Zdroj: Zdroj: boredpanda; Foto: gettyimages
 
Staršie správy
Staršie správy