Práca snov? V tejto spoločnosti dostanete zaplatené za spánok

žena, spí, spánokžena, spí, spánok

Na konci dlhého dňa nie je nič lepšie, ako si konečne ľahnúť do postele a užiť si zaslúžený spánok. Po stretnutiach, práci, úlohách, starostlivosti o deti, návšteve telocvične, domácich prácach a čokoľvek inom, čo tvorilo náplň vášho dna, je na čase sa ísť vyspať. Predstavte si však, že by vám niekto za túto príjemnú aktivitu zaplatil - tomu sa hovorí práca snov.

 

Stačí málo. Len sa pohodlne uvelebiť a spokojne zaspať. A predsa môžete za túto jednoduchú vec dostať zaplatené. Ako na to? Stačí sa zapojiť do štúdie, ktorú usporadúvajú napríklad výrobocovia matracov Hillarys. Štúdia skúma to, ako svetlo a zvuk môže narušiť pokojný spánok a momentálne hľadajú niekoho, kto by sa stal súčasťou tohto experimentu. Koľko teda dostanete zaplatené? Je to asi 1,6 tisíc eur za poskytnuté dáta za 15 dní.

Práca snov? V tejto Galéria fotiek (2)

Uchádzač je najprv pozvaný do firmy v Nottinghame, potom počas pol mesiaca monitorujú jeho spánok a zisťujú, akú kvalitu v spánku majú rozličné faktory. Niektoré zo simulácií môžu zahŕňať použitie zatemňovacích závesov, narušenie zvukom alebo svetlom. Potom, čo sa prebudí, musí potom vyplniť ešte dotazník, aby tak Hillarys mohol analyzovať v každej jednotlivej situácii.

A čo vy? Zaujala by vás takáto pracovná ponuka? Ak by ste sa predsa len nedostali na túto pracovnú pozíciu, možno si nájdete inú prácu, ktorá vás bude napĺňať. Využiť na to môžete Agenta na Kariera.sk. Vďaka službe Agent dostanete na váš email každý deň nové pracovné ponuky podľa vašich kritérií. Denne za vás prezrie stovky ponúk a tie, ktoré vám vyhovujú, vám pošle na email.

Viac o téme: Peniaze Práca Spánok Sen Povolanie Zárobok
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto:Getty, lajk
 
Staršie správy
Staršie správy